Перспективи Polkadot: Ціновий аналіз та точки входу

Перспективи Polkadot: Ціновий аналіз та точки входу

До $6 або Ріст до $8: Що буде першим для Polkadot? (Аналіз ціни DOT)

Остання цінова динаміка Polkadot характеризується стриманим рухом і мінімальною волатильністю після стрімкого зниження до рівня $6. Проте криптовалюта перебуває на вирішальному рубежі, з потенційним проривом, який визначить її наступний напрямок. Аналіз ціни Polkadot: Технічні характеристики

Діаграма за Останній День

Детальний аналіз денної діаграми показує період консолідації навколо рівня $6, що характеризується низькою волатильністю і нерішучістю на ринку. Це свідчить про наближення битви між покупцями і продавцями, натякаючи на наближення значної рухомості.

Незважаючи на цю невизначеність, ціна Polkadot наразі підтримується стійким і рішучим діапазоном, з якого важливий 200-денний рухливий середній або $6,93 і критичний рівень підтримки на рівні 0,618 рівня Фібоначчі ($6.7). Ця міцна зона підтримки підкріплена значним попитом та має потенціал запобігти подальшому тискам вниз, що може потенційно веде ціну до значної зони опори навколо $9.

Діаграма за час 4 години

Детальний розгляд 4-годинного інтервалу часу показує стрімкий спуск до рівня $6, де ціна зіткнулася з важливим попитом, що призвело до невеликого реверсу. Проте наступна фаза бічної консолідації була позначена мінімальною волатильністю і відсутністю рішучого моменту.

Тим не менше, ціна сформувала бічний трикутниковий патерн, прорив якого вище його верхньої межі вказує на продовження вибухового тренду.

Наразі DOT знаходиться на межі прориву цього трикутного патерну. Якщо це станеться, очікується, що Polkadot підтримає свій вищий траєкторію, з потенційними цілями в межах цінового діапазону, визначеного рівнями Фібоначчі 0.5 ($7.4) і 0.618 ($7.8).

Навпаки, прорив нижньої межі трикутного патерну може сигналізувати про подальше відступлення вниз до рівня $6.

Аналіз настроїв

Значущого впливу постійного ринку фьючерсів на динаміку цін Polkadot не може бути перебільшено. Багато короткострокових рухів цін, особливо після періодів консолідації, зумовлені ліквідаціями на ринку ф`ючерсів. Тому розуміння того, де найбільша концентрація ліквідності, може надати цінні уявлення.

Шкала ліквідації Binance DOT/USDT надає візуальне представлення рівнів цін, де ймовірні великомасштабні ліквідації. Ті, які позначені жовтим на діаграмі, сигналізують про можливість каскадного ліквідаційного ефекту.

Як показано на діаграмі, зони цін $7 і $6 відзначаються значною ліквідністю. Відповідно, якщо ціна рухнеться вгору до порога $7, це може спровокувати значну каскаду ліквідацій, що призведе до зростаючої волатильності та помітного короткострокового відступлення. Навпаки, якщо ринок відступить до рівня $6, може настати раптове зростання внаслідок каскадної ліквідації довгих позицій, що призведе до негайного відбою.

Ці рівні виступають як критичні точки посилання на короткий термін та мають потенціал впливати на тенденцію ринку в наступних тижнях.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть