Криптоаналітик оглядає перспективи Cardano: ведмежий тиск і можливість накопичення

Криптоаналітик оглядає перспективи Cardano: ведмежий тиск і можливість накопичення

Cardano стикається з ведмежим тиском, який може тривати довго – Аналітик The Cheeky Crypto ведучий каналу на YouTube Нік виділив деякі проблеми Cardano (ADA) після останнього тренду ціни. За словами Ніка, технічний аналіз показує, що ADA стикається з значним ведмежим тиском без будь-яких ознак негайного відновлення.

У недавно опублікованому відео Нік розкрив, що ціна ADA впала на 50% за один місяць, залишаючи користувачів хвилюватися про майбутнє токена Layer-1 блокчейну. Спад стався між 14 березня і 13 квітня, коли ADA впала з $0,810 до $0,401.

Тим часом Нік підкреслив, що спад відображав ведмежий патерн, що робить складним очікування швидкого відновлення користувачами. Видатний криптоаналітик зауважив, як ADA досягла серії нижніх максимумів і нижніх мінімумів для формування класичного ведмежого патерну. Він також зазначив відсутність перекриваючої свічки на щоденному графіку Cardano, підкреслюючи, чому тенденція залишається ведмежою для провідної альткойна.

Після подальшого дослідження Нік використав Хвилі Елліота, щоб показати, що ADA може впасти нижче. За його словами, досягнення рівня Фібоначчі 1.618 підтвердило б, що поточне відступлення ADA – це не просто ретрейсмент, а зміна напрямку, що призведе до ведмежого тренду.

З розвитком спадної тенденції, Нік передбачив, що наступна ціль для ADA буде між $0,3574 і $0,3832. За його словами, це позначить виконання низхідного руху 5-хвиль, як вказано в Хвилі Елліота. На цій точці ціна ADA впаде нижче рівня Фібоначчі 1.618, викриваючи більш установлений ведмежий тренд зі збільшеним ведмежим тиском.

Аналіз Ніка представляє значно низькі цілі для ADA, вказуючи на значні втрати для власників альткоїна. Проте він розглядає падіння ціни альткоїна як можливість для користувачів накопичувати криптотокен і будувати більші позиції перед імінентним реверсом до верху.

В момент написання ціна ADA складала $0,442, за даними з TradingView.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, призначено лише для інформаційних і освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або порад будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникли в результаті використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких заходів, пов`язаних з компанією.

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть