Спортивні рукавички UFC на VeChain: революція в технології MMA

Спортивні рукавички UFC на VeChain: революція в технології MMA

VeChain-Powered UFC Gloves Leads to Skyrocketing UFC Viewership

UFC інтегрує технологію VeChain в перепроектовані рукавички для підвищення безпеки. Чіпи NFC дозволяють аутентифікувати пам`ятки UFC через блокчейн. Дебют на UFC 302 символізує нову еру в технології MMA.

Довгоочікувана подія UFC 300 призвела до помітного зростання кількості глядачів та відвідування, оскільки організація показала свою революційну інтеграцію технології VeChain в останню варіацію рукавичок UFC.

Феноменальне кількість глядачів та відвідування під час #UFC300, коли ми розкрили нашу ігрову інтеграцію технології #VeChain в нове покоління рукавичок #UFC.

На #UFC302 – кожен спортсмен матиме силу $VET.

Ми виводимо #блокчейн на масовий рівень. https://t.co/HMzAuecOb2 #RWA #Crypto https://t.co/jHMyHXNhGq — vechain (@vechainofficial) 17 квітня 2024 р.

Під час дебюту на UFC 302, кожен спортсмен матиме можливість використовувати силу блокчейну VeChainThor через включення чіпів NFC в рукавички, що є важливим кроком до масової адопції технології блокчейн.

Перепроектовані офіційні бойові рукавиці UFC, доступні в серіях 3EIGHT та 5EIGHT, обіцяють покращену захист, покращене прилягання та максимальну гнучкість завдяки дотепним зусиллям у дизайні та інженерії.

Розроблені у співпраці з VICIS RDI, яка відома своєю пристрастю до мінімізації травм, рукавички мають передову технологію з шарованим пінопластом для поглибленої поглинання ударів та ергономічну конструкцію для зменшення ризиків травм.

У революційному русі, рукавички будуть вбудовані з чіпами NFC, що дозволить фанатам аутентифікувати свої покупки пам`яток через офіційний веб-сайт UFC. Санні Лу, CEO VeChain, привітав інтеграцію як поворотний момент як у партнерстві VeChain з UFC, так і у залученні спільноти, підкреслюючи конкретні переваги технології блокчейн у підтвердженні автентичності та збереження улюблених спогадів.

Президент UFC Дана Уайт висловив ентузіазм щодо потенціалу рукавичок перевизначити MMA, вказавши на їх легший відчуття, відмінне прилягання та здатність запобігати травмам. Надходяща подія UFC 302, запланована на 1 червня в Prudential Center в Ньюарку, штат Нью-Джерсі, буде свідком спортсменів, які дебютуватимуть у цих інноваційних рукавичках у змаганнях, сигналізуючи про нову еру в технології бойових видів спорту та залученні фанатів.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть