Активація волатильності: мережа Manta готується до розблокування $44 млн в токенах

Активація волатильності: мережа Manta готується до розблокування $44 млн в токенах

Ціна мережі Manta готується до волатильності, оскільки на ринки надходить МАНТА на суму $44 мільйони

Ціна мережі Manta захищає підтримку на рівні $1,80, оскільки декілька технічних індикаторів сигналізують про вектор спаду. 21,67 мільйонів токенів МАНТА на суму $44 мільйони мають увійти на ринки в середу через розблокування. Власники МАНТА повинні готуватися до можливого падіння цін через збільшення пропозиції.

Ціна токена Manta Network (МАНТА) не залишилася поза загальним ринковим спадом, викликаним слабкістю на ринку Bitcoin (BTC). Хоча аналітики говорять про досягнення мінімуму ціни BTC, токен екосистеми Web3 може досвідити подальшого впливу. Розблокування токенів МАНТА

Дані відповідно до додатку для розблокування токенів показують, що в мережі Manta Network заплановано масштабну подію з розблокування токенів на середу, 18 квітня, де до 21,67 мільйонів токенів МАНТА будуть випущені на ринок.

Складаючи 8,67% обігового попиту мережі, ці токени турботності майже $44 мільйонів. Токени будуть розблоковані для розподілу через ейрдроп (новий парадигма або Ейрдроп 2) та, друге, для публічної продажу. Це може призвести до волатильності ціни.

Підчас публічного продажу токени зазвичай продаються за фіксованою ціною; це може підвищити попит, але незабаром можуть настати прибуткові бронирования, оскільки одержувачі прагнуть приминути свої держави. Власники МАНТА повинні тому готуватися до впливу, якщо не хочуть застрягти у вихідній ліквідності.

Коли токен розблокований для ейрдропа, це означає, що токени стають доступними для розподілу серед відповідних користувачів. Учасники можуть отримувати ці токени безкоштовно або як винагороду за виконання певних завдань, таких як приєднання до спільноти, підписка на соціальні мережі або направлення інших на проект.

Також слід зауважити, що це буде подія розблокування токенів на кручі, де токени були встановлені для розблокування на графіку, який є більш періодичним, ніж щоденний, і не традиційний тижневий, щомісячний або річний період.

Ціна мережі Manta захищається від подальшої корекції в цінах на загальному ринку. Ціна тонко утримується вище підтримки на рівні $1,80 з перспективою подальших втрат. Це спостерігається за індексом відносної сили (RSI), який перебуває нижче рівня 50, та положенням як Moving Average Convergence Divergence (MACD), так і Awesome Oscillator (AO) в негативній зоні.

Посилені моменти продавця можуть призвести до падіння ціни мережі Manta нижче $1,80, з потенціалом подальшого падіння до стрижня у суму $1,50 перед відновленням.

Навпаки, перехід через ліквідність 13 квітня з ефективним утриманням підтримки в $1,80 може загострити попит, відправляючи ціну мережі Manta на північ. Прорив та закриття вище простого рухомого середнього за 50 днів (SMA) на рівні $2,93 стимулювало б пізніх биків, підвищуючи потенціал зростання ціни МАНТА. Щоб відхилити песимістичну тезу, проте, ціна повинна зафіксувати закриття Candlestick вище високого діапазону в $3,00.

Поділитися: Cryptos feed

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть