Переоцінені крипто-компанії перед поділом: аналітика

Переоцінені крипто-компанії перед поділом: аналітика

Ці Цінні папери компаній, які займаються добуванням біткойнів, переоцінені перед поділом: аналітики

Ціни на акції компаній, що займаються добуванням біткойнів, стрімко впали з початку року, і деякі показники свідчать про те, що багато з них все ще переоцінені, за даними агентства Power Mining Analysis.

За даними компанії, співвідношення ціни до книжкової вартості більшості публічно торгових добувачів все ще перевищує 1,0, що означає, що їхній ринковий капітал перевищує їхню чисту активну вартість. Прикладами є співвідношення 2,51 для Marathon Digital (MARA) і 3,15 для Cipher Mining (CIFR).

CleanSpark (CLSK), яка цього року зросла на 33% в помітному переважанні над іншими добувачами, має найбільше співвідношення ціни до книжкової вартості на рівні 3,59, зазначив Power Mining. Тим часом, навіть добувачі, що значно зменшилися цього року, наприклад IREN (-36%) і RIOT (-47%), мають приблизно нейтральні співвідношення відповідно 1,00 і 1,15.

Учорашній подкаст #PowerMiningAnalysis розглянув оцінку деяких найбільших #BTC добувачів, які публічно торгуються в Північній Америці.

Таблиця нижче підкреслює два ключові показники:

  1. Співвідношення ціни до книжкової вартості - це вимірює ринкову вартість компанії в порівнянні з її чистою активною вартістю,…

Високе співвідношення вказує на те, що ціни акцій компанії є ірраціонально перегріті порівняно з її фундаментальною вартістю. Проте це також може означати, що учасники ринку мають довіру до потенційного прибутку компанії у майбутньому порівняно з конкурентами і це відображається в ціні.

Співвідношення ціни до книжкової вартості - це не єдиний спосіб оцінки бізнесу: Power Mining також досліджує `вартість створення хешрейту` кожного добувача. Це вимірює те, скільки хешрейту компанія створює в порівнянні з її `корпоративною вартістю` - сумою її ринкової капіталізації та зобов`язань мінус готівка та еквіваленти готівки.

За даними Power Mining, компанія BitDigital (BTBT) є однозначним лідером за цим показником з мізерним $27,05 за поточний терагеш на секунду (TH/s). Однак BitDigital також є найбільш недооціненим добувачем, коли враховується прогнозований швидкісний хешрейт у майбутньому, в цьому випадку цей показник падає до $12,44.

Тим часом, CLSK знову виявляється дуже переоціненим, займаючи останнє місце серед дванадцяти з $150,62 за поточний хешрейт і третє останнє з $80,02 за майбутній хешрейт.

`Слід зауважити, що корпоративна вартість не враховує додаткових джерел доходу від інших сегментів бізнесу, таких як ВІН та Хостинг`, - пише Compass. `Слід також зауважити, що метрики/показники ніколи не повинні розглядатися в самоті`.

Тим часом, фінансовий брокер Бернштейн вважає, що добувачі біткойнів - це очевидний вибір наразі, незважаючи на об`єктивні показники. Акції в таких компаніях просто падають через страхи щодо майбутнього поділу біткоїну, аргументує компанія, стверджуючи, що вони піднімуться після того, як поділ пройде наприкінці тижня.

`Історично, Вартість біткоїна завжди зростала після події поділу і іноді через декілька місяців після поділу`, - пишуть аналітики Гаутам Чугані та Махіка Сапра в середній доповіді про дослідження в середу.

Бернштейн вибрав CLSK та RIOT як акції з рейтингом `перевага`, вважаючи, що ринок винагородить ці компанії за лідерство утворення хешрейту.

Відредаговано Райаном Озава.

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть