Суперцикл Shiba Inu: Оптимізм на фоні зменшення BTC

Суперцикл Shiba Inu: Оптимізм на фоні зменшення BTC

Shiba Inu`s Supercycle: Оптимізм Інсайдерів на піку, коли наближається зменшення BTC

На тлі наближаючого події зменшення Bitcoin, яка історично спричиняла цінові ралі, член команди Shiba Inu Люсі намекнула на потенційний суперцикл для SHIB, спричинений рухами ринку Bitcoin.

Люсі поділилася діаграмою, яка показала тенденцію до дна та реакумуляції в кожному ринковому циклі, що в кінцевому результаті призводить до сценарію буйного ринку. Цей шаблон зараз відтворюється в цьому ринковому циклі, з дном та реакумуляцією, що призводить до початку буйного ринку, який, за діаграмою Люсі, все ще має куди рости.

Приголомшуючи спільноту Shiba Inu `zoom out`, Люсі вважає, що ціни залишаються на шляху суперциклу, наскільки вона може судити, додавши, що 2024-2025 роки будуть цікаві та позначивши BTC і SHIB.

Зменшення Bitcoin, які відбуваються приблизно раз на чотири роки, традиційно були поворотними точками на крипторинку. Ці події зменшують винагороду за майнінг нових блоків пополам, ефективно сповільнюючи темп створення нових Bitcoin і, отже, обмежуючи подачу.

Попередні зменшення призводили до значних бикових ралі на крипторинку, а очікування цього ефекту дефіциту часом підштовхувало оптимізм інвесторів.

Oklink, дослідник блокчейну, показує, що до початку відліку залишилося два дні і 13 годин на момент публікації, приблизна дата - 20 квітня.

З зменшенням Bitcoin на горизонті, спільнота SHIB дивиться в бік суперциклу - періоду швидкого зростання цін на криптовалютному ринку. Прогноз підказує, що SHIB може побачити значне зростання вартості, поїхавши на хвилі зменшення попиту і збільшення попиту на Bitcoin - окрім Near Protocol, який на час написання був вище на 9% на щоденному графіку, а SHIB торгувався вище серед топ-20, піднявшись на 4% за останні 24 години до $0.00002243.

Газовий токен Shibarium, BoneShibaSwap (BONE), показав порівняні прирости, підвищившись на 4% за останні 24 години до $0.594.

Хоча перспектива Bitcoin-драйвового суперциклу для SHIB може здатися захоплюючою, важливо пам`ятати, що минула віддача може не передбачати майбутні результати.

AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Долгожданное приближение криптовалютного бума
Рипл победил SEC, аналитик предсказывает старт сезона альткоинов. Bitcoin и Ethereum двигаются по-разному, снижение доминирования Bitcoin может провести альткоины к большим движениям. Положительные события и растущий интерес к крипте готовят почву для криптовалютного бума. Рыночная капитализация криптовалют оптимистично выглядит, альткоины показывают сильный импульс. 🚀🌟📈🔥
Просмотреть
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
Цена XRP при $13 миллиона за Биткоин: анализ роста
🚀 Смелый прогноз Сэйлора: цена XRP может вырасти в 215 раз, достигнув $126.60, если Биткоин достигнет $13 млн. Реальная цена XRP к 2045 году может вырасти еще выше. 📈 #крипта
Просмотреть
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть