Троновий гімн: композитор Ганс Циммер і Джастін Сан

Троновий гімн: композитор Ганс Циммер і Джастін Сан

Ганс Циммер скомпонував Трон `Гімн` для Джастина Сана - так, це правда

Нагороджений Оскаром композитор Ганс Циммер створив деякі з найбільш іконічних саундтреків кінематографу для фільмів, включаючи `Почуття грани`, `Темний лицар`, `Пірати Карибського моря`, `Гладіатор` та `Король Лев`. Його музичні теми введли аудиторію у далекі планети, вікторіанський Лондон Шерлока Холмса та світ Джеймса Бонда.

Тепер Циммер, схоже, сконцентрував свою музичну майстерність на значно менш обширній темі: контроверсійний засновник Трона Джастін Сан.

У вівторок композитор випустив новий трек під назвою `Троновий гімн`, який, за словами представників Tron, `надихнений Джастіном Саном та майбутнім Web3, про яке ми сподіваємося, що принесе рівність та співвідношення для всіх`.

Пісня - триминутний різноманітний мікс з композиціями Ціммера, включаючи хорове стогнання, епічне барабанне боїться та наростаючі хвилі струнних інструментів - нагадує музику з меню фентезі відеоігор.

За даними Tron, над треком працювали понад два роки, з того часу, як Сан підійшов до Ціммера з ідеєю, що екосистемі блокчейну Tron `потрібно саундтрек, щоб надихнути спільноту`.

Невідомо, чи добровільно Ціммер погодився створити таку тему, чи ж оплатили йому невідому суму грошей для завершення. Якщо так, це б не вперший раз, коли Сан витрачає гроші, щоб наблизитися до відомих осіб; у 2020 році він виплатив 4,57 мільйона доларів за вечерю з Уорреном Баффетом.

Decrypt звернувся до представників Tron щодо фінансових умов співпраці між Ціммером та Tron, але не одразу отримав відповідь.

За прес-релізом, пісня є певною співпрацею між Ціммером та Саном, `двома гігантами у світах технологій, кіно та музики`, які діляться цінуванням `інтернету та того, як він вплинув на технологічний розвиток протягом останньої чверті століття`.

`Моя робота полягає у тому, щоб зробити те, про що ви не можете уявити... створювати музику, яка має вічний характер. Музику, що змушує вас хотіти йти і розплющити руки, обіймаючи майбутнє найлюдянішим способом, на який ви здатні`, - сказав Ціммер у заяві щодо пісні, яку поділився з Decrypt. У його коментарі не було згадано Tron чи інтернет.

Decrypt звернувся до представників Ціммера щодо співпраці, але не одразу отримав відповідь.

Останні кілька років були важкими для Tron - та для Сана, який заснував блокчейн у 2017 році. У березні минулого року Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) звинуватила засновника криптовалюти у маніпулюванні ринком та обмані, стверджуючи, що він маніпулював ціною токену TRX Tron через свою компанію, Фонд Tron.

Крім обвинувачень у порушенні законодавства про цінні папери, Сан також був звинувачений в організації схеми оплати знаменитостей за просування його криптовалют без розголошення їх компенсації. У невеличку вказівку були включені Ліндсі Логан, Джейк Пол, Соулджа Бой, Ліл Ячті та Акон.

Сан рішуче заперечує звинувачення, стверджуючи, що уряд США просто переслідує `відомих гравців` у криптовалютній галузі. У лютому випускач USDC Circle припинив підтримку стабільної монети на Tron, посилаючись на необхідність `забезпечити, щоб USDC залишався надійним, прозорим та безпечним`.

Відредаговано Ендрю Хейвардом

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть