Епічний приріст припливу коштів - Cardano на шляху до збереження позиції?

Епічний приріст припливу коштів - Cardano на шляху до збереження позиції?

Cardano (ADA) бачить епічний 28 372% приріст припливу коштів; Куди це приведе?

Cardano (ADA) свідчить про надзвичайний приріст припливу великих власників, метрика, яка відстежує кошти, що йдуть на адреси великих гравців. Це відзначає значний розвиток у прагненні Cardano зберегти свою позицію серед топ-10 криптовалют за капіталізацією.

За даними IntoTheBlock, Cardano (ADA) спостерігає зашкалюючий приріст припливу великих власників, який підскочив з 54,93 мільйона ADA 13 квітня до 6,32 мільярда ADA 14 квітня.

Припливи великих власників можуть свідчити про те, що відбувається значна купівля активів. Це той випадок, коли великі адреси купують на централізованих біржах і потім переносять свої покупки у холодне сховище.

Стрибки в припливах великих власників також можуть свідчити про дно цін, оскільки великі адреси віддають перевагу купівлі великими партіями після значних корекцій.

Ціна ADA намагається відновитися після падіння до мінімуму у $0,4 13 квітня, найнижчого рівня, спостереженого з початку грудня 2023 року. На момент написання ADA піднялася на 5,61% за останні 24 години до $0,48, утримуючи свою реабілітацію вже другий день. Cardano в жорсткій боротьбі за збереження місця в топ-10

Боротьба за домінування серед топ-10 криптовалют за капіталізацією загострюється, проекти розташовуються для встановлення позиції і частки ринку.

Cardano (ADA) має труднощі у збереженні дорогоцінної позиції серед топ-10 криптовалют за капіталізацією. Наразі у Cardano капіталізація ринку становить $17,08 мільярда, роблячи його десятою за розміром криптовалютою.

Хоча приріст великих власників може здатися позитивним, варто мати на увазі вивід цих коштів з великих адрес для бізнес-цілей.

У цьому відношенні індикатор Large Holders Netflow, який надає уявлення про зміну позицій китів, вказує на накопичення, збільшившись на 1 900%.

Значним досягненням є досягнення Cardano 89 мільйонів мережевих транзакцій, свідчення про зростаючу активність та використання блокчейну.

Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть