Токен Ethena (ENA) піднімається завдяки стейкінгу великої риби

Токен Ethena (ENA) піднімається завдяки стейкінгу великої риби

Ethena (ENA) Token Rides Bullish Wave Fueled by Whale Stakings

Протягом останніх 24 годин токен Ethena (ENA) проявив сильний биковий нахил, при цьому його ціна коливалася між щоденним максимумом $1,217 та мінімумом $1,059. На момент публікації ціна ENA складала $1,16, відображаючи зростання на 3,18% порівняно з попереднім днем.

Графік за останні 24 години ENA/USD (Джерело: CoinStats)

Капіталізація ринку ENA також зросла на 2,88%, досягнувши $1,666 мільярди. Незважаючи на позитивний рух ціни, торговий обсяг ENA значно зменшився, скоротившись на 32,11% до $912,244 мільйонів. Це зниження торгівельного обсягу свідчить про зменшення активності торгівлі.

Однак відношення обсягу до капіталізації ринку, яке становить 54,16%, вказує на те, що існує значний інтерес та інвестиції в токен ENA навіть у зв`язку з нещодавнім спадом торгівельного обсягу.

Оптимістичний тренд ENA може бути пов`язаний з інвестором, який часто називається `великою рибою`, який помітно збільшив свою ставку на цифровий актив $ENA.

Згідно зі Spot On Chain твітом з ланцюга, на протязі останніх чотирьох днів цей інвестор зняв загалом 18,12 мільйонів токенів $ENA з торгової платформи Binance. Вартість цих токенів становила приблизно $23,9 мільйони, при середній ціні приблизно $1,32 за токен.

Найбільший стекер $ENA подальші зняли 6,954 мільйона токенів $ENA ($7.99 мільйонів) з #Binance за ~$1,15 для стейкінгу 19 годин тому, незважаючи або велику втрату!

На початку цього місяця, 12 квітня, спостерігалися додаткові дії цього інвестора, коли він зняв 11,17 мільйонів токенів $ENA ($15,95 мільйона) з Binance за оцінною ціною $1,43 кожен. Половина цих токенів, приблизно 5,59 мільйонів, була стейкована з Ethena Labs, зробивши інвестора четвертим найбільшим стекером $ENA.

Технічний аналіз ENA

Веб-сторінка ENA демонструє биковий тренд на 1-годинному графіку, характеризується сильною підтримкою та постійними порушеннями рівнів опори.

В підтримку цьому оптимістичному погляду є 50-денний рухомий середній (MA), який перетнувся з свічковими моделями ENA для надання короткострокової підтримки.

З технічного аналізу виходить, що індикатор збіжності / розбіжності середніх рухів (MACD) підтримує оптимістичний настрій, торгуючи на рівні 0,0089 у позитивній зоні.

З поваги до MACD гістограми збільшується розмір цих палиць підказує ростучий опір над нульовою лінією.

Висновок: Інформація, представлена у цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, зазначених. Закликається читачів виявити обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть