Новий портативний ігровий пристрій Web3 від Sui Mysten Labs

Новий портативний ігровий пристрій Web3 від Sui Mysten Labs

Web3 Watch: Sui представляє портативний ігровий пристрій Web3

Спочатку була Solana Saga, а тепер є Sui SuiPlay0X1.

Таку ставку робить розробник Sui Mysten Labs, анонсувавши майбутній запуск портативного ігрового пристрою, який нативно інтегрується з блокчейном Sui. Продукт буде збудований з геймінговою операційною системою, сумісною з будь-яким пристроєм від Playtron, повідомила Sui.

Відеоролик, опублікований Sui, показав стильний пристрій, схожий на PlayStation Portable, але будь-якій справжній портативний ігровий пристрій знаходиться на дуже ранній стадії, і продукт не планується до виходу на ринок до 2025 року.

Офіційні деталі про реліз залишаються відносно скупими, хоча VentureBeat повідомив деякі подробиці на основі інтерв`ю з керівниками, що брали участь у партнерстві. Прискорений девайс буде спрямовуватися на інтеграцію гаманців Sui для користувачів на рівні операційної системи, щоб розробники гри могли, наприклад, робити аірдроп винагород безпосередньо користувачам.

Але елементарний вибір про те, який чіп використовувати, ще не вирішено, повідомив VentureBeat. Представник Sui не повернув запит на отримання більше інформації.

Телефон Solana Saga вразив не надто, але став дуже популярним серед крипто-спеціалістів через можливість отримати бонуси від протоколів, які розробляють додатки для телефона.

Як і Solana, Mysten об`єдналися з зовнішнім розробником для свого портативного продукту Web3. Playtron - це стартап із геймінговим програмним забезпеченням, який вийшов з прихованості з приблизно $10 мільйонами фінансування приблизно два тижні тому. Mysten Labs, разом з Polychain, Circle та CMT Digital, були криптокомпаніями, які інвестували, повідомив The Verge.

Головним обліковим засобом Playtron є операційна система, яка може підтримувати ігри з різних платформ, можливо, відкриваючи площину геймінгу, яка відома своєю ізольованістю. Якщо закінчується один розділ, починається інший

Bored & Hungry, гамбургерна ресторація з Long Beach, Каліфорнія, закривається приблизно через два роки після заснування в 2022 році. Ресторан, відкритий і брендований навколо NFT-апи, яку, за вірогідними даними, володіє засновник Енді Нгуєн, дозволяв деяким клієнтам розраховуватися за допомогою токенів APE.

Це не кінець шляху, оскільки Bored & Hungry також відкрили три магазини на Філіппінах та один в Південній Кореї. Бренд ресторанної ланцюжки був придбаний Seul-based Hungry DAO. Компанія проведе поп-апи в цьому році в Гонконзі, Сінгапурі та Дубаї, сказав Нгуєн на X.

У інших новинах про ресторан APAC NFT тематики, ресторан в Австралії переорієнтувався, щоб стати Nouns Deli, з брендингом, на основі колекції NFT та DAO. Цікава статистика: Панель Flipside показує, що протягом останніх 90 днів 50,84% торгового обсягу на ринку NFT Magic Eden було промиванням. Також варто відзначити: Crypto: The Game, онлайн ігра-виживання, де учасники змагаються за приз у 80 ефірів, зменшило кількість учасників з 800 до 570. Гра-стрілка MetalCore стала першою грою на ігровій мережі Immutable zkEVM.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть