Прогноз ціни на Шиба Іну: чому можливе підйом до $0,000031

Прогноз ціни на Шиба Іну: чому можливе підйом до $0,000031

Шиба Іну: експерт ринку визначає фактори, які висунуть SHIB на рівень $0,000031, незважаючи на останнє падіння

Максиміліан, аналітик крипторинку, виявив кілька факторів, які можуть висунути Шиба Іну на рівень $0,000031, незважаючи на недавнє падіння ціни.

Ширший крипторинок бачив одне з найбільших спадів цього року вчора, коли більшість криптовалют побачили двоцифрові втрати за 24 години. У цей час Шиба Іну зафіксувала масштабне падіння ціни, на 11,6% менше за останні 24 години.

Фактори, які можуть підняти Шиба Іну

Проте, аналітики ринку бачать це падіння лише як перевірку мінімумів Шиба Іну, яке може призвести до суттєвого підйому ціни. У своєму останньому аналізі на TradingView, Максиміліан виявив, що бики SHIB продовжують утримувати свої токени, незважаючи на постійний спад. Це фактор, який свідчить про наближене відновлення.

Crypto Basic звернув увагу на цей тренд у попередньому звіті, більшість адрес Шиба Іну сом-акул і сом-валюти залишають свої утримання. Посилаючись на дані з супроводжуючої діаграми, Максиміліан вказав, що SHIB зберіг стабільність в межах зростаючого каналу на 4-годинному графіку.

Шиба Іну 4-годинний зростаючий канал Максиміліан

На момент звіту, Шиба Іну впала до $0,00002783. Проте, з того часу, ведмеді спричинили глибше падіння в середовищі загального ринкового колапсу. Як результат, SHIB залишив $0,000027, $0,000026 та $0,000025 підтримку ціни, в даний час продається за $0,00002417.

З цим падінням, Шиба Іну просунулається під нижню межу зростаючого каналу, пройшовши нижче ключової підтримки на рівні $0,000027. Тим не менш, SHIB прагне скористатися майбутнім відновленням ринку, щоб записати повернення в канал. Шиба Іну бачить збільшення трафіку

Інший фактор, який сприяє оптимізму Максиміліана, - це постійний зріст обсягу, що підтверджує, що учасники ринку продовжують виявляти інтерес до Шиба Іну. Дивно, але торговий обсяг SHIB зросла на 164% за останні 24 години до поточного показника у $1,2 мільярда, що становить 8,41% від його ринкової капіталізації.

Крім того, дані Coinglass показують, що обсяг деривативів Шиба Іну стрімко зросла на 201% до $369,97 мільйонів за 24 години. Цей зріст обсягу стався на тлі спаду на 21,79% відкрытого інтересу до $66 мільйонів, коли трейдери виходять з позицій на тлі ринкового колапсу та зростання ліквідації.

Окрім зростання обсягу, Максиміліан підтвердив, що загальний позитивний тренд Шиба Іну продовжує аккумулюватися в аспекті ринкової адаптації. Він відзначив значення SHIB захисту на недавно порушеній підтримці каналу на рівні $0,000027.

Тепер, коли ведмеді завоювали цю територію, SHIB сподівається відновити її. Максиміліан очікує, що ціна стабілізується, як тільки потрапить у цей канал, а відскок від підтримки, ймовірно, послужить толчком до верхньої межі каналу. Це може привести Шиба Іну до $0,00003195.

Тим часом SHIB зараз на 21% нижче цього місяця. Ще один аналітик MBM Crypto відзначив вчора, що Шиба Іну сформувала биковий пендант серед її поточних цінових рухів. Останній колапс привів SHIB до діапазону підтримки від $0,000024 до $0,000028. MBM Crypto встановлює цільове значення $0,0000348 після того, як SHIB виходить з пенданту.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть