Ripple (XRP) готується до бичого ралі

Ripple (XRP) готується до бичого ралі

Напередодні події напівання цього місяця, ціна Ripple (XRP) ймовірно збере потенційний стан відбуваючого зачіпання ведмедих настроїв.

Це, ймовірно, станеться за допомогою Bitcoin, який очікується підніматися перед подією напівання цього місяця. У Ripple є потенціал для реалізації радісного розвитку.

Ціна XRP буде слідувати за вказівками найбільшої криптовалюти на планеті, Bitcoin. Це тому, що останній очікує великого ралі через прийдешню до кінця місяця подію напівання.

У міру збільшення ціни Bitcoin і висококорельовних активів, ймовірно, також відбудеться певний бархатистий рух та зростання. XRP входить до числа таких альткоїнів, оскільки він також, можливо, зможе зробити ралі.

Ймовірність того, що це станеться в межах мережі Ripple, також висока, оскільки є потенціал для подальших прибутків. Наразі загальні прибуткові винагороди дорівнюють 83%, що значно менше порогового рівня, необхідного для утворення верхньої точки ринку.

Тільки коли 95% циркулюючого видачі активу приносить прибуток, утворюється верхня точка ринку; в іншому випадку потенціал для ралі високий.

Отже, ціна XRP може скористатися цими умовами, щоб в майбутні дні віснувати прибуток. Прогноз ціни XRP: Бичачий вибух.

XRP ціна торгується по $0.5951 та в даний час намагається залишитися вище верхньої лінії тенденції спадного трикутника, в який заблокований альткоїн. З останнього місяця, спадний трикутник - це ведмединий графічний патерн.

Характеризується плоским рівнем підтримки та зменшуваною опорою, він вказує на можливе продовження спадної тенденції, коли ціна прорветься нижче рівня підтримки.

Однак, ціні XRP вдалося вибратися з нього, майже закріпивши $0.6064 як рівень підтримки. Це співпадає з 50% Фібоначчівським рівнем від $0.8199 до $0.4744. Якщо токен Ripple зможе повернути 38,2% Фібо, він може ралі у напрямку $0.6500.

Проте, якщо альткоїн повернеться до ведмединого патерну, він пройде через нижню лінію тенденції. Це відправить його на 23,6% Фібо рівень, відзначений як $0.5559, скасовуючи ведмедину тезу.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть