Стабільні монети в обговоренні: рух у Конгресі

Стабільні монети в обговоренні: рух у Конгресі

Топ-лідери Палати представників США обговорюють стратегію стабільної монети: Punchbowl

Конгрес США намагається встановити регулювання для стабільних монет, проте ймовірність прийняття цього законопроекту в цьому році зменшується. Але законотворці, які найдалі продвинули законодавство, зустрілися з лідером більшості Сенату Чаком Шумером, повідомив ресурс Punchbowl News.

Голова Комітету з фінансових послуг Палати представників Патрік МакГенрі (Р-Північна Кароліна) та старший демократ панелі, представниця Максін Уотерс (Д-Каліфорнія), зустрілися з Шумером у четвер для того, щоб рухати легіслятивний процес, можливо пов`язуючи його з перезавантаженням фінансування Федеральної авіаційної адміністрації (FAA), повідомляє сайт.

На криптовалютних форумах МакГенрі постійно стверджує, що все ще можливо пройти законопроект своєї панелі щодо стабільних монет для того, щоб президент Джо Байден підписав його в закон, включаючи виступи на початку цього тижня. МакГенрі цього року йде у відставку з Конгресу та надає пріоритет законодавству для створення рамок для емітентів токенів, які, серед іншого, забезпечують стабільну підставу для торгівлі більш волатильними криптовалютами.

Сенатор Синтія Лумміс (Р-Вайомінг), яка також намагалася просунути законодавство щодо цифрових активів, заявила минулого місяця, що Шумер готовий працювати над законопроектом стабільних монет.

Незважаючи на успішне проходження через комітет Палати представників за біпартитною підтримкою, законопроект стикається з великими труднощами. Можливо буде складно провести голосування в палаті, яка практично паралізована через конфлікти - особливо в рядах висловлювань провідних республіканців. Комітет з банкінгу Сенату не виявив зацікавленості в прийнятті цієї ідеї. Це може залишити варіант залучення до езотеричних легіслятивних маніпуляцій для того, щоб додати її до обов`язкового елемента, наприклад, до законопроекту про видатки FAA.

Представники МакГенрі та Уотерс не відповіли негайно на запити коментарів щодо зустрічі.

У D.C. криптоспеціалісти тихо скаржаться на ймовірне пропущення цієї можливості на цей сеанс, але зустріч з Шумером та оптимізм МакГенрі можуть підтримати надії на успіх.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть