Крипто-венчурні стартапи на спаді: дослідження TVP

Крипто-венчурні стартапи на спаді: дослідження TVP

Trammell Venture Partners Releases 2nd Bitcoin Native Startup Research

Під час широких обговорень про загальний спад крипто-вентурного ринку у 2023 році, мало хто говорить про зростання перспективних біткойн-орієнтованих стартапів протягом останніх кількох років. Багато з цих стартапів тихо будують інфраструктуру платежів у біткойні, яка має потенціал нарушити глобальний фінансовий ринок.

Сьогодні Trammell Venture Partners, венчурна фірма з Австіна, оголосила результати своєї власної дослідницької роботи за 2021-2023 роки щодо раннього зростання біткойн-орієнтованих стартапів та екосистеми венчурного капіталу.

TVP запустила перший в індустрії венчурних інвестиційних фондів, орієнтованих на біткойн, у 2021 році, що має на меті підтримку інституціоналізації венчурних інвестицій у цей зростаючий сегмент у крипто-та блокчейн-венчурному капіталі.

Інформація тут представлена відносно біткойн-орієнтованих підприємств єдине в даному обсязі. Очікується, що з поступовим розвитком сектору біткойн-орієнтованих з`явиться більше досліджень. Параметри дослідження

У цьому дослідженні TVP включила до набору даних ранньофазні біткойн-орієнтовані стартапи та виключила біткойн-майнінгові компанії через їх капіталовитратний характер і тенденцію до проектно-фінансового профілю в порівнянні з переважно програмними компаніями, що включені в набір даних.

Біткойн BTC-орієнтовані ранньофазні стартапи визначені як `компанії, засновані на першому принципі, що біткойн - глобальний грошовий актив майбутнього і інтернет-орієнтована цифрова готівка.` Компанії створюють продукти, які взаємно спрямовані на успіх біткойну і використовують стек біткойн-протоколу для створення значення для своїх клієнтів.

The Key Findings

Незважаючи на гострий спад інвестицій на ринку крипто-венчурів у 2023 році, сектор біткойн-стартапів мав успішний рік на стадії Pre-Seed, з 360% річним зростанням кількості транзакцій. Протягом цього періоду загальна кількість фінансованих біткойн-орієнтованих стартапів зросла на 56,9%. У ширшому секторі стартапів активність на виходи в 2023 році досягла більше 10-річного мінімуму, що призвело до меншої загальної кількості венчурних угод вдругий рік поспіль. Загальна кількість угод у крипто-венчурному секторі зменшилася на 35,3% у 2023 році. Проте незважаючи на такий контекст, біткойн-орієнтований як категорія зріс у 2023 році на 69,2% річно. Ранньофазні біткойн-орієнтовані стартапи зібрали трохи менше 1 мільярда доларів річними і мають значний приплив підтримки венчурів, компаній стадії Pre-Seed, які шукають відповідність продукту на ринку. Загальна сума залучених коштів біткойн-стартапами зменшилася на 12,5% порівняно з інвестованими в крипто-венчури доларами, які зменшилися на 64,5% за той самий період часу.

`Початкові сигнали з дослідження TVP відповідають нашим очікуванням щодо кінцевої мети крипто-венчурів: засновники дійсно хочуть будувати на біткойні конкретно,` - сказав Крістофер Калікотт, керуючий директор TVP та засновник партнер.

Ці показники з дослідження TVP відповідають нашим очікуванням щодо кінцевої мети крипто-венчурів: засновники дійсно хочуть будувати на біткойні конкретно. З різноманітністю технологічних можливостей, які підвищують масштабованість та легкість використання біткоїну, давно очікувана гіпотеза TVP стає підтвердженою реальністю на підставі даних та довідок.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть