Спад Bitcoin та Ethereum перед випуском даних про інфляцію в США

Спад Bitcoin та Ethereum перед випуском даних про інфляцію в США

Bitcoin та Ethereum зазнали спаду, коли інвестори з трепетом очікували на випуск нових даних про інфляцію у США, який відбудеться о 8:30 ранку за східноамериканським часом.

Варто зазначити, що як BTC, так і ETH показали приріст порівняно з не дуже успішним початком місяця. За минулих сім днів ціна Bitcoin зросла на 4,3%, а ціна Ethereum на 6,3%.

На момент написання цієї статті, Bitcoin торгується трохи нижче $69,000 після втрати 2,3% за останню добу. А ціна Ethereum, яка раніше цього тижня випереджала Bitcoin у зростанні, втратила 3,4% за останні 24 години. За даними CoinGecko, ETH в даний час торгується за трохи більше $3,500.

Bitcoin зараз віддалений на 9 днів від своєї наступної події напівлювання, яка призведе до зменшення винагороди, яку отримують майнери, з 6,25 до 3,125 BTC 20 квітня. Хоча ця регулярно запланована протиінфляційна міра зазвичай дуже стимулює ціну Bitcoin, коливання вперед до неї підвищилися, і трейдери кажуть, що пост-півлювальний ралі буде відкладено.

Наприклад, більйонер Bitcoin Артур Хейс передбачив раніше цього тижня, що крипторинок переживе `люту розпродаж криптоактивів` принаймні до травня.

Тим часом спільнота Ethereum отримала партію песимізму від випуску фінансування Spot Bitcoin ETF. Говорячи на цьому тижні на заході криптовалют Паризького блокчейн тижня, голова ВанЕк Jan van Eck сказав, що він не впевнений, що цього року досягнуть значних успіхів.

Ми були першими, хто подав заявку на Ethereum в США, і ми разом із CEO Cathy Wood Ark Invest, якраз перші в черзі на травень, я вважаю, що їхмо нас ймовірно відхилюватиме

  • Цілковито новий учасник простору U.S. Bitcoin ETF, CoinShares, поділився подібною думкою. У березні CoinShares скористався своєю можливістю придбати бізнес ETF Валькірій, включаючи його фонд біткоїн Валькірій, який торгує на біржі Nasdaq під тікером BRRR.
  • Голова CoinShares Жан-Марі Моньєтті, також говорячи з CNBC на заході в Парижі, поділився своїм сцептицизмом щодо отримання схвалення SEC для монети посвідчення ставки, подібної Ethereum. `Я не бачу того, що буде схвалено цієї частини року,` - сказав він.
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть