Річард Харт: битва за свободу висловлювання

Річард Харт: битва за свободу висловлювання

Річард Харт твердить, що позов SEC порушує його право на вільне висловлювання

Засновник HEX Річард Харт нарешті подав свої доводи для відмови у Східному округу Нью-Йорка. Харт готувався написати цей документ - мабуть найважливіший, що він коли-небудь писав - протягом років.

Заява просить суддю окружного суду США Карол Бэгли-Эмон позбавити справу Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) проти нього та його трьох криптопроектів: HEX, PulseChain та PulseX.

Харт (справжнє ім`я Річард Шулер) заснував HEX - який в даний час знаходиться на 98% нижче від історичних максимумів - і також стоїть за блокчейн токеном PLS та токеном обміну PLSX. Обидва також торгуються далеко нижче своїх історичних максимумів.

SEC стверджує, що Харт продав всі три токени інвесторам у незареєстрованих цінних паперах та зібрав понад 1 мільярд доларів в порушення закону США. Для захисту мешканців США від подальшої шкоди та обману, комісари просили повернення незаконно набутої виручки, нарахування відсотків, штрафів та постійних заборон.

Читати далі: Crypto Twitter насміюється з Річарда Харта через дворічне підключення HEX `рушійний` Найважливіший документ у кар`єрі Річарда Харта

Мотив до відмови - це перший, формальний аргумент відповідача перед суддею, щодо того, чому справу слід припинити. Даний документ зазвичай стверджує, що позивач не зміг належним чином вказати юрисдикцію, підстави та інші факти та правові питання.

У своїй заяві про відмову, поданій його адвокатами у фірмі Квінн Емануель, Харт стверджує, що він перебував за кордоном і не спрямовував жодних цінних паперів на американських інвесторів. Він також стверджує, що жоден з його трьох токенів не створив жодного інвестиційного контракту. Нарешті, він каже, що його висловлення та криптовалютна діяльність захищені Першим поправками до Конституції США.

Усі ці твердження, на думку засновника HEX, PulseChain та PulseX, означають, що у SEC недостатньо юрисдикції та основ для судового позову. Ще одна рух на відмову від криптопропагандиста

З побутової точки зору аргументи схожі на багато інших відмов від керівників криптовалюти. Мінімальна кількість з цих аргументів перемогла, тоді як переважна більшість провалилася. Незважаючи на десятиліття анти-SEC риторики сотень криптовалютних відповідачів, SEC виграв практично усі судові позови піро-криптопропагандистів.

Звичайно, важливі конкретні обставини у кожному випадку. Щоб переглянути унікальні дії Харта, старший суддя окружного суду зважуватиме доводи урядових адвокатів та адвокатів Квінн Емануель.

Харт був обізнаний юридичними думками, що HEX ймовірно порушив закони США ще з 2019 року. Він говорив з адвокатом Джейсоном Сейбертом протягом годин під час юридичного аудиту HEX, де Сейберт сказав Харту, що він вірить в `докази незареєстрованої пропозиції майже з першого дня. Фактично, він визнав порушення вже в перший день.`

Не здавшись, Харт продовжував просувати HEX протягом років. Він посилив цей напрям із заснуванням інших криптоактивів, PulseChain та PulseX, і тепер чекає на рішення суду США щодо того, чи були його дії законними.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть