Експертна думка щодо входження Ripple на ринок стейблкоїнів

Експертна думка щодо входження Ripple на ринок стейблкоїнів

Експерт бачить основну причину, чому Ripple входить на ринок стейблкоїнів

Автор криптовалют Панос Мекрас нещодавно запропонував, що частина входження Ripple на ринок стейблкоїнів може бути спрямована на конкуренцію значному частку прибутку у розмірі 6,2 мільярда доларів, який отримав емітент стейблкоїнів USDT, компанія Tether, у 2023 році.

Мекрас висловив цю думку в останньому пості на X після розкриття оцінки доходів Tether за минулий рік.

Тедді Фусаро, президент компанії Bitwise, викликав увагу до оцінених доходів Tether у 2023 році, посилаючись на звіти, підготовлені аналітиками Maelstrom на підставі загальнодоступних фінансових звітів.

  • Згідно з звітом, Tether відзначив чистий прибуток у розмірі $6,175,826,809 (приблизно $6,2 мільярда) у 2023 році. Ця цифра відображає зростання на 128,65% порівняно з $2,7 мільярда, зафіксованого у попередньому році.

Фусаро підкреслився досягнення Tether, порівнюючи його доходи з звітами американських фінансових гігантів, таких як Goldman Sachs та Morgan Stanley.

Він вказав на те, що прибуток Tether у розмірі $6,2 мільярда складає приблизно 78% від доходів Goldman Sachs у розмірі $7,9 мільярда в 2023 році, незважаючи на те, що стейблкоїн має всього 100 співробітників, у порівнянні з Goldman Sachs, яка має штат в 48,500 осіб.

Аналогічно, прибуток Tether складає 72% від доходів Morgan Stanley у розмірі $8,53 мільярда, з штатом в 82,000 осіб.

Ripple шукає значний частку

Реагуючи на дані, Мекрас зауважив, що вражаючі доходи Tether у 2023 році, найбільшого емітента стейблкоїнів, вказують на іншу причину, чому Ripple переорієнтовується на ринок стейблкоїнів.

Далі, індустрійний аналітик зазначив, що якщо Ripple виконує свою стратегію ефективно, вона може захопити значну частку ринку та згенерувати значний прибуток. Мекрас виділив те, що `стейблкоїни є найважливішою частиною криптовалютної економіки та світу децентралізованих фінансів`.

У своєму оголошенні на минулому тижні про запуск стейблкоїна, що прив`язаний до долара, на XRPL, Ripple підкреслила можливості зростання на ринку стейблкоїнів. Вона зауважила, що ринок буде вартувати майже $3 трильйони через чотири роки, тому її переорієнтація на цей напрям важлива.

Крім того, президент Ripple, Моніка Лонг, погодилася з поглядом Мекраса щодо важливості стейблкоїнів у децентралізованих фінансах.

Лонг підкреслила, що випуск доларомірних стейблкоїнів на платформах XRPL та Ethereum буде важливим для відкриття нових можливостей для DeFi та інституційних застосувань.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть