Кардано програв конкуренту: що далі для ADA?

Кардано програв конкуренту: що далі для ADA?

Кардано вийшов із топ-10 найцінніших криптовалют; Що далі для ADA?

Токен Тонкойн (TON) випередив Кардано (ADA) за ринковою капіталізацією, увійшовши в топ-10 найцінніших криптовалют за провідними індексами. Кардано втратив цю позицію на користь процвітаючого конкурента, оскільки для ADA зросли відповідні сигнали спаду в останні дні.

Зокрема, зміна у криптовалютному ландшафті сталася після того, як TON зареєстрував ринкову капіталізацію у розмірі 24,2 мільярда доларів проти 21,3 мільярда доларів ADA. Індекс Finbold отримав ці дані з API CoinGecko 9 квітня, що відображає подібний стан речей.

Більше того, індекс показує позитивну цінову динаміку Toncoin, який торгується за 6,94 долара, у порівнянні з негативними рухами Cardano на рівні 0,60 долара.

Кардано все ще входить до топ-10 CoinMarketCap

Однак Кардано все ще відзначається як 10-та найцінніша криптовалюта на ринку за індексом CoinMarketCap. Розбіжність індексу викликала сумніви та суперечки серед прихильників проєкту, але є просте пояснення.

Зазвичай, кожний постачальник індексу може встановити власні правила для довільного ранжування криптовалют, яке може включати об`єктивні дані або певні вподобання. З невідомих причин CoinMarketCap не включає токени Stacked ETH (stETH) в свою першу сторінку, що робить CoinGecko.

Цікаво, що обидва індекси визнають капіталізацію stETH на рівні понад 34,5 мільярда доларів. Однак CoinMarketCap розміщує його на 201-му місці, тоді як CoinGecko ранжує його на 6-му за ринковою капіталізацією.

Аналіз ціни ADA

Тим часом, внутрішній токен Кардано, ADA, торгується за 0,61 долара по відношенню до долара, згідно з індексом криптовалют TradingView.

Раніше Finbold повідомляв, що ADA трохи перевищувала ключовий рівень підтримки у 0,57 долара. На цій ноті ми пояснили, що втрата цієї підтримки була б відблиском сигналу спаду для токену.

Але Кардано наразі протистоїть відхиленню вниз, і проявляє ознаки того, що це може бути зміною тенденції, оскільки набирає оберти.

Шукаючи подальші висновки, Finbold звернувся до машинного алгоритму CoinCodex, який оцінює ADA на рівні 0,626 долара 30 квітня. Тому, незважаючи на тимчасове переможення над сигналом спаду від можливого виходу підтримки, прогноз ціни Кардано залишається нейтральним до кінця місяця.

Вкладники зараз цікавляться, чи цього буде достатньо для ADA, щоб повернутися серед 10 найцінніших криптовалют.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування - це спекуляція. Під час інвестування ваш капітал під загрозою.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть