Торгівля Shiba Inu: новий сигнал для досягнення 12% прибутку

Торгівля Shiba Inu: новий сигнал для досягнення 12% прибутку

Шиба Іну: Топ аналітик розробляє сигнал для масивних короткострокових прибутків

Камаз, відомий трейдер, відомий щоденними сигналами, ідентифікував перспективну можливість для трейдерів Shiba Inu з потенціалом збільшення виграшу до 12%.

У своєму останньому оновленні, Камаз розкрив сприятливі точки входу та виходу для трейдерів Shiba Inu. Досвідчений трейдер зауважив, що трейдери Shiba Inu можуть відкривати довгі позиції за поточною ринковою вартістю активу, побачивши ознаки наближення до росту.

Зараз Shiba Inu коливається навколо $0.00002883 на момент розкриття, аналітик визначив три цілі забору прибутку для трейдерів, які використовують його сигнал. $SHIB Довга торгівля:

  • Вхід: Вхід на ринок
  • Заборгований забір прибутку: 0.0329
  • Стоп-лосс: 0.0281

Згідно з супровідною діаграмою, найближча точка виходу для цього сигналу полягає в тому, що Shiba Inu негайно порушує територію $0.00003, з першою ціллю, встановленою на мінімальному значенні 1 квітня $0.000030136. Трейдери, які хочуть забезпечити більше прибутку, матимуть можливість вийти на другу ціль забору прибутку, встановлену на максимумі 21 березня $0.000031336.

Однак третя та остаточна точка виходу аналітика для цієї торгівлі Shiba Inu - $0.0000329, що представляє пікову ціну Shiba Inu 28 березня. Зокрема, ця ціль вказує на очікуване зростання Shiba Inu на 12,37% в короткостроковій перспективі. Він передбачає, що ці прибутки зматеріалізуються між зараз і 12 квітня.

Тим часом, Камаз відзначив, що у випадку, якщо Shiba Inu впаде до $0.0000281, цей короткостроковий бичий сигнал стане недійсним. Зокрема, Shiba Inu торгується на рівні $0.00002824 на момент публікації. Актив зазнав гострого спаду протягом останніх годин, скасовуючи попередні виграші останніх 24 годин. Чому довго Shiba Inu зараз?

Крім того, Камаз розкрив фактори, які вплинули на його бичий виклик для Shiba Inu. Це випливає з комплексного аналізу різноманітних показників та патернів, включаючи бичий брейкер та помітну підтримку та опір.

Аналітик зазначив, що колишні рівні опори для Shiba Inu зараз функціонують як зони підтримки. Цей технічний феномен натякає на значний зміна настроїв на ринку.

Крім того, Камаз підкреслив наявність патерну “Місцева супа черепахи” та формування “інверсних прогалин справедливої ​​вартості” (IFVG), які він вважає переконливим доказом наближення вгору.

У додаток до цього, спостереження SHIB всередині “Внутрішнього 1D Бичого Блоку Замовлень” та всередині зони знижок додатково підкріпило бичий аутлук.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть