Ефір піднісся до $3.6K, Біткоїн тримався на $71K

Ефір піднісся до $3.6K, Біткоїн тримався на $71K

Ефір розквітав до $3.6 тис. під час того, як Біткоін утримувався на $71 тис.

Ефір розквітав в ранні годи східноазійського дня торгівлі, перевершуючи індекс CoinDesk 20.

Виступ Ефіра, схоже, базується на ринковому інтересі до нового DeFi-протоколу Ethena, порівняно з очікуванням схвалення спотового ETF на ефір.

Ціни на ефір (ETH) піднялися під час ранніх годин східноазійського торгового дня, тоді як Біткоїн (BTC) залишався відносно стабільним.

Згідно з даними індексів CoinDesk, ціни на ефір піднялися до $3600, у той час як ціна на Біткоїн стояла на місці навколо $71 000.

Індекс CoinDesk 20, що вимірює найбільш ліквідні цифрові активи у світі, зріс на 3,5% і торгувався вище за 2600. Децентралізовані протоколи ліквідного стейкінгу, такі як Lido DAO та Rocket Pool ETH, також побачили підйом своїх токенів на зелену зону, на 10% і 8% відповідно, за даними CoinGecko.

Ефіру можна приписати динаміку відношення до Біткоїна значний інтерес ринку до децентралізованого фінансового (DeFi) протоколу Ethena, який бачить, що загальна заблокована вартість (TVL) перетнула межу в $2,2 миліарда цих днів після перетину $2 мільярдів 6 квітня.

Синтетичний стейблкоін USDe Ethena нещодавно додав Біткоїн як заставу, повідомив CoinDesk.

Можливо, це чисто ралі основане на попиті на токени, скоріше ніж на сподівання затвердження спотового біржового фонду на ефір у найближчому майбутньому.

Ставки на Polymarket показують 16% ймовірність затвердження спотового ETF на ефір у США до кінця травня та лише 45% ймовірність затвердження до кінця червня.

Деякі трейдери були налаштовані на лідерство Біткоїна після того, як відношення ефір-біткоїн впало нижче ключової підтримки на минулому тижні. Таким чином, ринковий підйом ефіру призвів до швидкого коригування позицій на ринку, що призвело до значного зростання постійних ставок на фінансування або вартості утримання довгих/коротких позицій, як пояснила компанія QCP Capital з Сінгапуру в записці в Телеграмі.

Верхні повторні коливання також призвели до значного закриття коротких позицій в ETH-опціях фронт-енду.

`Минулої п`ятниці ми розглядали можливий наступний рух вгору, і ми чекали, що рух очолить Біткоїн,` - пише QCP. `Ми помилились у лідерстві, оскільки цей рух був дуже сильно очолений Ефіром.`

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть