Прогноз ціни Bitcoin, Dogecoin та XRP на наступних 12-16 місяців

Прогноз ціни Bitcoin, Dogecoin та XRP на наступних 12-16 місяців

Крипто експерт розкриває, чого очікувати від ціни Bitcoin, Dogecoin та XRP протягом наступних 12-16 місяців.

Крипто експерт Ash Crypto дав прогноз ціни для кількох криптовалют, включаючи Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) та XRP, на даний бик ран. Він також запропонував, що ці рівні цін можуть бути досягнуті протягом наступних 12-16 місяців. Як високо зросте Bitcoin, Dogecoin та XRP?

Ash Crypto передбачив у X (раніше Twitter), що BTC зросте між $100,000 та $250,000 до 2025 року. Цей прогноз узгоджується зі заявами інших відомих аналітиків криптовалют. Один з них - генеральний директор Skybridge Capital Ентоні Скарамуччі, який напророкував в січні, що Bitcoin виросте до $170,000 через 18 місяців після Халвінгу Bitcoin.

Тим часом деякі інші аналітики криптовалют стверджують, що Bitcoin може досягти марки в $100,000 навіть цього року, а не в 2025 році. До них входить Том Данліві, головний інвестиційний директор (CIO) в MV Capital, який вважає, що Bitcoin виросте до $100,000 до кінця цього року. Том Лі, управляючий партнер та керівник досліджень в Fundstrat Global Advisors, також передбачив, що Bitcoin може зрости до $150,000 в цьому році.

Щодо цільової ціни для DOGE, Ash Crypto передбачив, що мем-монета зросте до $1 протягом наступних 12-16 місяців. Цей прогноз також є поширеним настроєм серед кількох інших аналітиків криптовалют та учасників криптоспільноти.

Ash Crypto також поділився своєю цільовою ціною для XRP, заявивши, що криптовалюта може зрости між $3 і $5. Однак цей прогноз ціни, схоже, є консервативним, враховуючи інші прогнози, які роблять аналітики криптовалют для токену XRP.

Крипто аналітик CrediBULL Crypto нещодавно зазначив, що XRP може зрости до $20 в цьому ринковому циклі. Тим часом крипто аналітик Egrag Crypto повторював, що досягнення марки в $27 для XRP є можливим.

Недооцінені альткоїни у списку:

  • Chainlink (LINK)
  • Celestia (TIA)
  • Polkadot (DOT)

Крипто експерт Міхаель ван де Поппе нещодавно включив Chainlink (LINK), Celestia (TIA) та Polkadot (DOT) до списку десяти криптовалют, які його думкою є недооціненими. Ці три альткоїни також потрапили до списку монет Ash Crypto, для яких він визначив цільові ціни.

Для LINK, Ash Crypto передбачив, що криптовалюта може зрости до між $250 і $500 на наступний рік. Зростання LINK до таких рівнів безумовно буде масштабним, ураховуючи, що в даний момент вона торгується приблизно за $17. Ash Crypto також передбачив параболічний ріст цін на TIA та DOT, оскільки він вважає, що вони можуть зрости до $150 і $120 відповідно.

Ціна DOGE піднімається вище марки в $0.2 опорі | Джерело: DOGEUSDT на Tradingview.com Зображення від CoinGape, графік від Tradingview.com Відмова від відповідальності: Ця стаття надається виключно для освітніх цілей. Вона не представляє думок NewsBTC щодо того, чи купувати, продаавти чи утримувати будь-які інвестиції, і, очевидно, інвестування несе ризики. Вам радять провести власні дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті інтересами власної безпеки.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть