Недозволена діяльність в Evolve Bank: скарга та конфіскація

Недозволена діяльність в Evolve Bank: скарга та конфіскація

США ухвалили кошти для вирізання свиней в Evolve Bank

Скарга на конфіскацію, спочатку розглянута щотижня Фінтех Бізнесу, деталізує кілька мільйонів доларів, забрані в Evolve Bank and Trust у зв`язку з різними шахрайськими підприємствами, включаючи криптовалютно-засновані шахрайські схеми та відмивання грошей.

У скаргу стверджується, що Paralel Design Limited, Gatcha Pictures Limited та Bytechip LLC брали участь в взаємопов`язаній схемі надання послуг з відмивання грошей, зокрема отримували кошти від криптовалютних інвестиційних шахрайських схем, шахрайських схем з вирізання свиней та іншої шахрайської діяльності.

Скарга описує групу, яка стоїть за операцією, як `26 китайців, які, як стверджується, проживають в Каліфорнії, Нью-Йорку та різних регіонах по всій Китаї.` Також стверджується, що вони `всі здається спрямовані на укладення схем обману.` Агент Секретної служби США описує ці обвинувачення у скаргу.

  • Читати більше: Сотні визволені з `ферми для вирізання свиней` після того, як потерпілий втік

Evolve Bank and Trust надає продукти Банківського сервісу (BaaS), які дозволяють іншим фірмам відкривати `vAccounts` в Evolve для своїх клієнтів. За ствердженнями, ці фірми, що займалися обманом, відкривали vAccounts на одній чи декількох з таких платформ: Wise, Airwallex, Mercury, Relay та Solidfi. Всі вони є підприємствами з грошовими послугами (MSB), які підтримують контрактні угоди для BaaS з EB&T.

Позов, поданий ByteChip LLC проти Solid у той ж день, що й скарга на конфіскацію, описує ByteChip як `провідний необанк`, який надає, серед іншого, продукти `Банкінг-як-сервіс`. У позові описується, як ByteChip уклав контракт з Solid та відкрив віртуальний банківський рахунок з Solid, де кошти були утримувані в Evolve Bank and Trust. ByteChip стверджує, що використовувала рахунок як головний рахунок для обробки коштів своїх клієнтів.

В кінцевому підсумку Evolve заморозила кошти, пов`язані з ByteChip, Gatcha та ще однією фірмою під назвою Rinotech, посилаючись на `незадовільні практики в банківській справі`.

  • Для уточнення, Evolve надавала послуги Solid, Solid надавала послуги ByteChip, а ByteChip - своїм клієнтам - як стверджується, шахраям.

Дослідник для Evolve повідомив агенту, що розслідує шахрайство, що їхня оцінка загального обсягу становила понад 15 мільйонів доларів у віртуальних рахунках Evolve.

Evolve виступала як емітент картки для кредитної картки BlockFi, надала деякі рахунки клієнтам FTX, і була згадана у банкрутстві FTX. На той момент Evolve заявила, що `Evolve не надає позики під криптовалюту; ми не пропонуємо криптокастодіальні послуги, і ми не торгуємо криптовалютою або не утримуємо будь-яку форму криптовалюти в нашій балансійній таблиці. Додатково Evolve на той момент розпускала наші відносини з FTX у час їхньої банкрутської заявки. Щоб було зрозуміло, Evolve не кредитувала FTX або їхніх афіліатів; у нас немає корпоративних або депозитних рахунків з FTX або їхніми афіліатами. Знову таки, Evolve на той момент не інвестувала або не проводила операції з криптовалютами, і це не робила в минулому.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть