Pартнерство Animoca Brands і Imaginary Ones для покращення токеноміки

Pартнерство Animoca Brands і Imaginary Ones для покращення токеноміки

Animoca Brands партнерує з проектом NFT Imaginary Ones для покращення токеноміки

Венчурна капітальна фірма Web3 Animoca Brands оголосила про партнерство з Imaginary Ones, проектом NFT з Сінгапуру.

Згідно з прес-релізом, який було надіслано до Crypto.news, проект NFT планує використовувати експертизу та ресурси Animoca для посилення своєї токеноміки. Венчурна капітальна фірма також допоможе Imaginary Ones з їх `стратегією виходу на ринок`, додається в прес-релізі.

`Підтримка Animoca Brands дозволить нам прискорити наші плани у трьох областях використання, монет та розвитку, що допоможе уніфікувати світи Web2 та Web3 та реалізувати нашу обіцянку: якщо ти можеш уявити це, ми можемо побудувати це`, - сказав Клемент Чіа, співзасновник Imaginary Ones.

В рамках цієї співпраці, Imaginary Ones також планує кампанію з аірдропу для власників Imaginary Ones та Imaginary Rides NFT. В рамках аірдропу буде розподілено власний токен проекту, монету BUBBLE, запуск якої заплановано в І кварталі 2024 року.

Спочатку створений як IP-компанія, Imaginary Ones перетворився на Web3 розважальну компанію. Перша колекція NFT проекту продавалася за чотири хвилини у квітні 2022 року.

Також це може вас зацікавити: Animoca Brands Japan оголошує партнерство з Cool Cats Group

Фірма також партнерувала з модним гігантом Hugo Boss у 2023 році, ставши першим азійським проектом NFT, який партнерує з міжнародним модним брендом. З того часу проект запустив дві web3 гри, Bubble Rider та Bubble Rangers.

`Imaginary Ones побудували міцну екосистему, а їх співпраця з гігантами індустрії, такими як Hugo Boss та Samsung, відображення візійного підходу компанії для допомоги зменшити розрив між галузями Web2 та Web3`, - сказав Ят Сіу, співзасновник та виконавчий голова Animoca Brands.

Оголошення наступає після інвестиції Anioca Brand у Imaginary Ones 29 лютого 2024 року. Однак вартість інвестованих коштів залишається невідомою.

Крім Imaginary Ones, Animoca Brands також об`єднався з BlockPass, веб3 фірмою, яка будує рішення KYC для децентралізованих платформ. Партнерство, оголошене 15 березня, спрямоване на вирішення проблем, пов`язаних з штучним інтелектом deep fakes та крадіжкою ідентичності.

Дізнайтеся більше: Дочірня компанія Animoca Brands запустить токен метавсвіту на Bitcoin

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть