Pартнерство Animoca Brands і Imaginary Ones для покращення токеноміки

Pартнерство Animoca Brands і Imaginary Ones для покращення токеноміки

Animoca Brands партнерує з проектом NFT Imaginary Ones для покращення токеноміки

Венчурна капітальна фірма Web3 Animoca Brands оголосила про партнерство з Imaginary Ones, проектом NFT з Сінгапуру.

Згідно з прес-релізом, який було надіслано до Crypto.news, проект NFT планує використовувати експертизу та ресурси Animoca для посилення своєї токеноміки. Венчурна капітальна фірма також допоможе Imaginary Ones з їх `стратегією виходу на ринок`, додається в прес-релізі.

`Підтримка Animoca Brands дозволить нам прискорити наші плани у трьох областях використання, монет та розвитку, що допоможе уніфікувати світи Web2 та Web3 та реалізувати нашу обіцянку: якщо ти можеш уявити це, ми можемо побудувати це`, - сказав Клемент Чіа, співзасновник Imaginary Ones.

В рамках цієї співпраці, Imaginary Ones також планує кампанію з аірдропу для власників Imaginary Ones та Imaginary Rides NFT. В рамках аірдропу буде розподілено власний токен проекту, монету BUBBLE, запуск якої заплановано в І кварталі 2024 року.

Спочатку створений як IP-компанія, Imaginary Ones перетворився на Web3 розважальну компанію. Перша колекція NFT проекту продавалася за чотири хвилини у квітні 2022 року.

Також це може вас зацікавити: Animoca Brands Japan оголошує партнерство з Cool Cats Group

Фірма також партнерувала з модним гігантом Hugo Boss у 2023 році, ставши першим азійським проектом NFT, який партнерує з міжнародним модним брендом. З того часу проект запустив дві web3 гри, Bubble Rider та Bubble Rangers.

`Imaginary Ones побудували міцну екосистему, а їх співпраця з гігантами індустрії, такими як Hugo Boss та Samsung, відображення візійного підходу компанії для допомоги зменшити розрив між галузями Web2 та Web3`, - сказав Ят Сіу, співзасновник та виконавчий голова Animoca Brands.

Оголошення наступає після інвестиції Anioca Brand у Imaginary Ones 29 лютого 2024 року. Однак вартість інвестованих коштів залишається невідомою.

Крім Imaginary Ones, Animoca Brands також об`єднався з BlockPass, веб3 фірмою, яка будує рішення KYC для децентралізованих платформ. Партнерство, оголошене 15 березня, спрямоване на вирішення проблем, пов`язаних з штучним інтелектом deep fakes та крадіжкою ідентичності.

Дізнайтеся більше: Дочірня компанія Animoca Brands запустить токен метавсвіту на Bitcoin

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути