Прогнозовані Часові Інтервали для досягнення Cardano значення $10 та $21

Прогнозовані Часові Інтервали для досягнення Cardano значення $10 та $21

Ось Прогнозовані Часові Інтервали для досягнення Cardano значення $10 та $21

З прогнозами вартості $10 та $20, що набирають популярність серед спільноти Cardano, певні суб`єкти підкреслили потенційні терміни для ADA, щоб досягти цієї амбіційної мети.

Нещодавнє руйнування ринку завдало удару по цінам топових криптовалют, таких як Cardano (ADA) та Bitcoin (BTC). Зокрема, ADA зафіксувала цінове падіння на 11,1% за тижневим графіком та на 19,7% з останнього місяця.

Незважаючи на великий спад ADA, провідні спостерігачі ринку залишаються оптимістичними щодо надходження цінового прориву, з декількома прогнозами вартості $10 та $21, що лунають серед спільноти Cardano.

Прогнозовані Терміни для Підйому ADA до $10 та $20

Під час набуття моменту з цими прогнозами, провідні експерти по криптовалютах та платформи прогнозів випустили потенційні терміни стосовно того, коли ADA може досягнути територій $10 та $21.

ADA до $10

Останні прогнози аналітиків з Changelly вказали прогнозований термін для потенційної цільової вартості $10 у березні 2031 року, через сім років. Згідно з даними, ADA зросте до максимальної цінової вартості $10,21 до березня 2021 року, з мінімальною та середньою цінами в $8,57 та $8,83 відповідно.

Як повідомлялося раніше, Changelly припущував, що ADA досягатиме цілі в $10 до грудня 2030 року. Однак, внаслідок останньої корекції на біржовому ринку, аналітики змінили термін на березень 2031 року.

Крім того, відома платформа криптоаналітики Telegaon очікує, що ADA дістане $10 між 2030 та 2035 роками. Платформа встановила мінімальну цільову ціну для ADA на рівні $7,78 до 2030 року, з максимальною ціллю $16,24 до 2035 року.

Для уточнення, для досягнення оцінки в $10 потрібно зростання на 1,597% від поточної ціни у розмірі $0,589.

Шлях до $21

Амбіційна мета вартості $21 є ще одним прогнозом, який набирає популярність серед спільноти Cardano. Для досягнення ADA вартості $21, монета повинна зрости на 3,465% від поточної ціни.

Цікаво, що Changelly прогнозує, що ADA досягне цілі в $21 до березня 2033 року. Очікується, що ADA досягне максимальної цінової мети в $21,55 до того часу, а мінімальна та середня цільові вартості встановлені відповідно на рівнях $18,03 та $18,59.

Тим часом, Telegaon бачить прогноз вартості ADA в $21 відбуваючись до 2040 року, коли вони вважають, що актив досягне середньої цільової вартості у розмірі $21,05.

Чинники, які можуть тягнути ADA до $10 - $21

Шлях Cardano до територій $10 та $21 не буде легким. Дев`ята за ринковою капіталізацією криптовалюта повинна зрости на 1,597% та 3,465% відповідно для досягнення цієї мети.

Тим не менше, криптовалюти, такі як Cardano, відомі своєю здатністю вразити ринок своїми ціновими приростами. Три основні фактори, які можуть тягнути ціну Cardano до територій $10 та $20, включають збільшення розвитку, широке просування та надходження Bitcoin Halving.

Це вже не секрет, що Cardano займає місце серед топових криптовалют з найбільшим обсягом розробок. Монета випередила інші криптопроекти за обсягами розробок протягом кількох місяців. Ця подія вже варта того минулого місяця, коли ADA зросла до понад $0,8.

Крім того, недавно було широко поширене просування, орієнтоване на Cardano. Фани Cardano взялись за соціальні мережі для просування широкого застосування монети. Цікаво, що засновник Cardano Чарльз Хоскінсон також приєднався до кампанії, зауважуючи, що це уже негативний сигнал для інвесторів не володіти ADA.

На останню чергу, очікується, що наближене зменшення нагород за блоки Bitcoin відкриє двері в бичиний цикл, який може призвести до значного зростання вартості різних активів, включаючи ADA. Нагадаємо, що останнє зменшення нагороди за блоки Bitcoin стало одним з каталізаторів, які відкрили шлях для ралі ADA до свого історичного максимуму в $3,10, зафіксованому в 2021 році.

З важливим тим, що Cardano побачив зростання на 3,775% місяці після попереднього зменшення нагород. Із наступним зменшенням, запланованим відбутися між 16 та 20 квітня цього року, провідні експерти підтримують ADA, що відтворить подібну подію цього сезону.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть