Дозріння криптовалюти: вплив установ на блокчейн (Криптоаналіз)

Дозріння криптовалюти: вплив установ на блокчейн (Криптоаналіз)

Установилий вимагає, щоб криптовалюта доросла, і це добре | Думка

Розкриття: Погляди та думки, висловлені тут, належать виключно авторові і не представляють поглядів та думок редакції crypto.news.

Для галузі блокчейну та криптоспільноти було довгим і витонченим шляхом відновлення репутації та відновлення надійного ґрунту. І їй ще доводиться подолати тривалий шлях.

У минулому році, проте, а особливо в останні чотири місяці, було видно, як цінні проекти поступово відкидали імідж промислу як зграїю неповнолітніх трутнів у сферах технології та фінансів. Де так, ми можемо подякувати останньому руйнівному ведмежому ринку, який поставив крипто в небачену льодову епоху, що знищила те, що багато хто вважав незаперечно сталими фіксаторами в галузі. Хто б здогадався, що FTX буде там, де він зараз, три роки тому?

Зараз, коли знаки указують на повноцінний биржовий ринок, кілька ключових погонь стають очевидними катализаторами цього відновленого періоду процвітання блокчейну. Головними серед них є установи, особливо ті з традиційної фінансової сфери, що крокують у галузь блокчейну.

Звичайно, початок, що поставив вогонь тут, - набір схем Bitcoin Spot ETF Управління документів і бірж США у самому початку року. Цей крок розпалює більш важливий інституційний інтерес та конкретні кроки від традиційних фінансових гігантів, щоб пропонувати криптослужби та інвестиційні засоби своїм клієнтам.

Як людина, яка займалася крипто та писала про галузь протягом років, я вважаю добрим знаком бачити головні назви в традиційній фінансовій сфері нарешті приймають певні аспекти технології блокчейну. Це особливо важливо після багатьох років інституційного лідерства, що відмовлялося від крипто вцілому чи пливли у галузі, не роблячи ніяких значущих кроків.

Але що спричинило цей перехід подій зараз? Прибирання акта

Еволюція крипто протягом років йде дуже нелинійним шляхом до дозрівання. Цей шлях продовжується, оскільки з’являються нові технології, проекти та випадки використання й тиснуть можливості галузі вперед.

Сказавши це, є об’єднана спроба проектів у галузі прибрати свій акт з часу приходу останнього ведмедячого ринку в повному обсязі. Так, кожний ринок ведмедя в минулому був змиваючими скам-проектами та робив місце для законних компаній зайняти підвалини. Але на цей раз, зміни у зображенні вийшли за межі поверхневої переоцінки, що прикривала нестійкі практики ведення бізнесу.

Частково це можна приписати чомусь цілком поза контролем криптовалютної індустрії: регулятивна зрозумілість. Ще рік тому регуляції та закони про крипто у всьому світі були менше ретельно розроблені, ніж сьогодні— і далі в процесі надходження закони. Внаслідок цієї новоствореної регулятивної реальності, проте, проекти блокчейну мають визначеніші вказівки, щоб гарантувати, що їх розвиток відбувається легально.

Також регулятивна зрозумілість відчиняє двері для традиційних установ, щоб увійти, знаючи, що вони не приймають позначену галузь. Крипто все ще має протирічне відношення до регуляторів, але лідери галузі багато більше нахиляються до того, щоб внести відповідність у передній план своєї діяльності—наслідуючи спосіб роботи банків та інших великих фінансових установ.

І установи, очевидно, подобається винагороджувати ці зусилля співпрацею та капіталом.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть