Стисле стискання BTC та ETH: прогноз на наступний тиждень

Стисле стискання BTC та ETH: прогноз на наступний тиждень

Коротке попередження про стислий стислий стислий стислий: BTC та ETH з можливістю прокачки

У той час як ринок криптовалют вирішує свій наступний крок, ліквідаційні пули у двох провідних криптовалютних загрозають потенційним стислим стислим. Біткоін (BTC) та Етереум (ETH) можуть прокачатися наступного тижня, якщо ринок ліквідує короткі позиції, за якими ставляться проти цих фінансових гігантів.

Біткоін втратив підтримку торгівельного діапазону 1 квітня і упав майже на 7% за поточний місяць, на рівні $66,773. Тим часом, Етереум мав схожий патерн, упавши майже на 10% за місяць, торгуючи на рівні $3,273 на момент публікації.

У цьому контексті трейдери на фьючерсних контрактах з криптовалютами віддають перевагу відкриттю коротких позицій проти двох найцінніших криптовалют. Тому, Finbold отримав дані від CoinGlass 5 квітня для розуміння ризиків та потенціалу прокачки стислих стисків. Чи відбудеться стисле стискання Bitcoin (BTC) наступного тижня?

Зокрема, дані про ліквідації для джерелної криптовалюти підказують, що маркетмейкери можуть віддати перевагу продавцям короткій позиції Bitcoin у наступні дні. Є мільярди доларів в ліквідних пулах з використанням плеча вище рівня $72,000 і до $75,000.

Майнінг біткоїнів, очікуваний на 20 квітня, може виступити як паливо для потенційної прокачки, яка може ліквідувати цих трейдерів. Більше того, Finbold повідомив про сигнал купівлі для перепроданого Bitcoin на початку цього тижня, який може запалити цей рух.

Однак, дані по деривативному ринку для біткоін не є переконливими у випадку стислого стискання. Це через те, що BTC відображає відносно низькі ставки фінансування, що вказує на те, що відкритий інтерес Bitcoin збалансований між короткими та довгими позиціями. Таким чином, маркетмейкери та професійні трейдери можуть зачекати на більш високий дисбаланс перед зробленням великого руху.

Потенціал прокачки для Ефіру (ETH) наступного тижня

Що стосується Ефіру, провідної Web3 та DeFi криптовалюти, в ньому два відповідні ринки ліквідності з плеча. По-перше, трохи нижче від рівня $3,700, ETH показує одну із найвищих накопичених коротких ліквідацій за один місяць. Наступне — націлюється на ціль близько $4,100 за Ether.

Тим не менш, ставка фінансування Ефіру наводить на те саме, що й для Bitcoin. Низький невагований дисбаланс вказує на те, що може знадобитися трохи більше часу для того, щоб стисле стискання сталося. На цій ноті домінуючий ведмежий настрій серед збільшеної кількості може потенційно прискорити цю подію.

Загалом, у Біткоіна та Ефіра є значний потенціал для стикання короткого стислим стиском та підсилення ціни на наступний тиждень. Перейти до зазначених найоптимістичніших цілей призведе до збільшення цін на понад 12% та 25% для BTC та ETH відповідно.

Проте трейдерам варто почекати на вищі ставки фінансування для обох криптовалют, щоб збільшити шанси на таку подію ліквідації.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал перебуває під загрозою.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть