Криптовалюта: проблема з великою кількістю токенів

Криптовалюта: проблема з великою кількістю токенів

Криптовалюта має `Занадто багато токенів`, і надходять злиття

Проекти з товаризованою технологією, які мають високу ліквідність, але не дуже активну команду, можуть стати об`єктом ворожого захоплення.

Традиційні учасники також можуть поглинати веб-проекти третього покоління, які є `найбільш інноваційними`.

Злиття та поглиби в секторі мемокоїнів можуть досягти `лихоманкової підйомки`, що призведе до створення токенів, таких як `ШибаПепе` та `ФлокіДодж`.

Між токенами, які реплікують складні фінансові інструменти, такі як рехіпотекація до проектів типу `собака з капелюхом`, на сьогодні в криптоекосистемі є багато токенів. Занадто багато, за словами деяких експертів, які передбачають хвилю консолідації у наступних тижнях та місяцях.

З понад 13 000 токенами та близько 2,5 трлн. доларів ринкової капіталізації виникає питання - чому існує так багато токенів, коли використання та прийняття технології навіть не наближується до необхідного рівня?

Ввійшла злиття та поглиблення (M&A), які можуть допомогти очистити сектори, такі як децентралізовані фінанси (DeFi), проекти NFT та навіть мемокоїни, за словами спостерігачів індустрії.

Наприклад пізньо-90-х років період інтернету, напоїв та охорони здоров`я, злиття та поглиблення можуть допомогти вирішити проблему для криптовалюти.

`Вже існує занадто багато токенів та занадто багато `проєктів`, для недостатньої прийнятості та корисності`, - сказав Дрейфус, додавши, що раніше він сказав, що планує `дещо агресивне злиття та поглиблення цього року`. `У кінцевому підсумку консолідація буде ключовою,` - додав він.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть