Раптове відкликання XRP: втрати $25,67 мільйона

Раптове відкликання XRP: втрати $25,67 мільйона

Ціна XRP раптово відкликання викликає втрати $25,67 мільйона: деталі

Ціна XRP раптово стрибнула після того, як з`явилася новина про те, що фінтех-компанія Ripple має намір запустити свою стейблкоін, прив`язаний до долара США, на блокчейнах Ethereum та XRP Ledger.

XRP швидко зросла на 8% за годину після новин та покупок на дипі на ринках. На момент написання XRP зросла на 6,13% за останні 24 години до $0,606 після досягнення внутрішньоденних максимумів у $0,617.

Технічний аналіз вказує на те, що XRP може знайти свій наступний бар`єр ціни на рівні $0,62. Якщо цей рівень буде підкрито, XRP може почати нову тенденцію до зростання цін з очікуваннями на наступні рівні у $0,645 та $0,663. З іншого боку, якщо вертається вибуховий тиск, XRP може знайти підтримку на рівні $0,5673 з можливістю відбитку.

Тим часом увага звернута на XRP, аби вирішити його наступний крок після раптової зростання ціни. Раніше трейдери постраждали від втрат у розмірі $25,67 мільйонів.

Увесь ринок криптовалют стикнувся з продажною тискливою на початку місяця та кварталу, і XRP не був винятком зі зниженням цін.

Користувач X Трейдер Камікадзе, посилаючись на дані Santiment, повідомив, що просто за 24 години власники XRP зазнали колективних втрат у розмірі $25,67 мільйона, оскільки ціна цифрового активу впала до двотижневого мінімуму.

Згідно з індикатором `Network Realized Profit/Loss` від Santiment, власники XRP зазнали втрат у розмірі $25,67 мільйона з моменту падіння ціни, що свідчить про можливу капітуляцію.

Ціна XRP впала до мінімуму у розмірі $0,562 під час сьогоднішньої торгівлі. З початку квітня ціна XRP стрімко впала, з трьома послідовними днями втрат. Останні два місяці, Лютий та Березень, завершилися в зеленому зоні для XRP, зі зростанням цін на 16,75% та 7,91% відповідно. Трьохденне падіння відмінило отримані у попередньому місяці отримані прибутки, з XRP вже вниз на 5% у квітні.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть