Незаконні фінансові поради: реакція журналістки Fox Business

Незаконні фінансові поради: реакція журналістки Fox Business

Журналіст Fox заперечує просування XRP та BTC, підтверджує відсутність криптоактивів

Журналістка Fox Business Елеонор Террет взяла до слова, щоб відреагувати на останнє звинувачення в тому, що вона незаконно надавала фінансові поради щодо Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) та XRP (XRP).

Особливо, користувач Х, який використовує псевдонім Crypto Guy (@cryptoguy2714), зробив це звинувачення. У недавньому пості Crypto Guy звинуватив Террет в наданні фінансових порад щодо BTC, ETH та XRP `коли цього не слід робити`.

Користувач стверджував, що Террет спочатку змусила людей купувати XRP, а також приманила їх придбати BTC та ETH. Внаслідок цього він вважає, що влада повинна позивати до суду Террет за те, що вона, можливо, займається цим діянням без ліцензії. Террет заявляє, що не має криптоактивів

Слід зазначити, що надавання фінансових порад без ліцензії в США є порушенням Закону про інвестиційних консультантів (IAA). Внаслідок цього відомі постаті у фінансовому секторі часто уникають порушень цих правил, оскільки це може призвести до важкої кари.

Реагуючи на останні звинувачення, Террет охарактеризувала обвинувачення як частину `сміття`, з яким їй доводиться мати справу у свою відпустку. Тим не менш, вона заперечила, що надавала фінансові поради щодо чого-небудь у своєму житті, включаючи криптовалюти.

Додатково, відома журналістка розкрила, що не має жодних криптоактивів через свою професійну діяльність. Террет пояснила, що це, ймовірно, було б конфліктом інтересів, якби вона вирішила володіти криптовалютами.

Колишній чиновник SEC висловлює підтримку

Природно, цей розвиток подій викликав реакції від прихильників криптовалют, які підтримали Террет. Також колишній чиновник SEC Марк Фейгель відреагував на останнє звинувачення.

Фейгель описав звинувачення як смішне для цінних паперів, тому що вони добре знають, що Террет не надає фінансових порад. Однак цей юрист з цінних паперів сказав, що хотів би бачити, як журналістка Fox Business проявляє більше професійного скептицизму щодо криптовалют.

Погляди Террет на криптовалюту

Щодо неініційованих, Террет стала популярною постаттю в галузі криптовалют через свою роботу в цій галузі. Вона надала коментарі по багатьох подіях в галузі, включаючи регулятивний підхід SEC та позови проти криптопідприємств, таких як Ripple, Binance та Coinbase.

Її коментарі щодо галузі криптовалют спонукали засновника та колишнього генерального директора Binance Чанпенга `CZ` Жао стежити за нею на Х. Цей лідер криптовалют також похвалив її коментарі щодо криптовалют - момент, який Террет вважає `визначним моментом у кар`єрі`.

Хоча багато хто бачить її як журналістку, яка підтримує криптовалюту, вона утримувалася від надання фінансових порад щодо цього нового активу. Під час інтерв`ю минулого року Террет заявила, що у неї немає порад щодо торгівлі акціями чи криптовалютами для її зростаючої аудиторії.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть