Мемокойни: лідери на ринку криптовалют у першому кварталі 2024

Мемокойни: лідери на ринку криптовалют у першому кварталі 2024

Мемокойни Правлять: CoinGecko виявляє Найбільш Вигідну Криптовалютну Наративу першого кварталу

У першому кварталі 2024 року (Q1) мемокойни виявилися найбільш вигідною криптовалютною наративою, доставляючи вражаючі середні доходи в розмірі 1312.6% по найкращим токенам, зазначено у нещодавному дослідженні та звіті, проведеному CoinGecko.

Ця цифра значно перевершує доходи інших наративів, вказуючи на зростаючу популярність та лихоманку, що оточує мемокоїни на ринку криптовалют. RWA Проти Мемокойнів

Три недавно запущені токени виявилися серед топ-10 мемокойнів за ринковою капіталізацією до кінця кварталу: Brett (BRETT), BOOK OF MEME (BOME) та Cat in a dogs world (MEW).

BRETT згенерував найвищі доходи з моменту свого запуску з прибутком 7727.6%, що було близько за dogwifhat (WIF) з доходом 2721.2% протягом кварталу. Необхідно відзначити, що мемокойні виявилися більш прибутковою наративою в порівнянні з іншими криптовалютними наративами.

Порівняно з другою найбільш прибутковою наративою - RWA, мемокойни були в 4.6 разів прибутковішими, а їх доходи були в 33.3 рази вище, ніж у наративу Layer 2, який виявив найменший приріст у Q1.

Наратив RWA, що означає `Реальні активи світу`, повернув 285.6% в Q1. Хоча він коротко тримав титул найбільш прибуткового наративу в початковому лютому, мемокойни та токени на основі штучного інтелекту (AI) виявилися прибутковішими, ніж RWA за доходами. Однак RWA зміг повернути собі позицію попереду AI-наративу до кінця березня.

Неоднозначними переможцями в категорії RWA стали MANTRA (OM) та TokenFi (TOKEN), які опублікували данив до кварталу (QTD) величини 1074.4% та 419.7% відповідно. XDC Network (XDC) був єдиним токеном RWA, який зменшився, втративши 15.6% за квартал.

Штучний інтелект тісно слідував за RWA як єдиний інший наратив, який доставляв трьохзначні відсотки доходу, досягаючи 222.0% в Q1. Всі великі токени в сфері штучного інтелекту показали прибуток, причому AIOZ Network (AIOZ) очолила список з доходом 480.2%, а Fetch.ai (FET) слідувала впливно на 378.3%.

Навіть найменший виграш в категорії ШІ, OriginTrail (TRAC), повернула поважні 74.9% протягом кварталу, вказуючи на загальний інтерес до токенів, пов`язаних з ШІ.

Децентралізований фінансовий наратив доставив помірні доходи в розмірі 98.9% у першому кварталі. У кінці лютого, доходи DeFi були підняті завдяки пропозиції зміни комісій Uniswap (UNI). Добре виступили токени DeFi включають Jupiter (JUP) з доходом 125.7%, Maker (MKR) з 121.2% та The Graph (GRT) з 111.0% QTD.

Напротив, наратив Layer 1 (L1) доставив відносно менший прибуток в розмірі 70.0% в Q1 2024. В той час як Solana (SOL) зібрала увагу як популярний ланцюжок мемокоїна, найкраще виступили великі криптовалютні L1 - Toncoin (TON) та Bitcoin Cash (BCH) з доходом 131.2% та 130.5% відповідно.

Bitcoin (BTC) досягнув прибутку 65.1%, досягаючи нових історичних висот, тоді як Ethereum (ETH) опублікувала більш скромний зріст 53.9%, незважаючи на очікування навколо подань запитів на US spot Ethereum ETF.

Layer 2 (L2) виявився найменш прибутковим криптовалютним наративом в Q1, з відносно низьким прибутком 39.5%. Встановлені рішення Ethereum L2 показали менші результати, з Arbitrum (ARB) з доходом 5.6%, Polygon (MATIC) з приростом 1.2% і Optimism (OP) завершивши квартал з невеликим зниженням 1.2%. Однак Stacks (STX) та Mantle (MNT) записали відносно сильні доходи в розмірі 142.5% та 95.8% QTD, відповідно.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть