Карате-Бій Ніка Картера та Девіда Хоффмана - конференція CoinDesk

Карате-Бій Ніка Картера та Девіда Хоффмана - конференція CoinDesk

Техаське Перегрудження: Нік Картер та Девід Хоффман Зустрінуться на Карате-Бою на Консенсусі

Консенсус від CoinDesk побачив багато запеклих битв у галузі блокчейну за свою десятирічну історію. Проте матч 2024 року на арені Карате-Бою переведе посварки на новий рівень.

Криптовпливовники Нік Картер та Девід Хоффман готуються вийти на ринг 30 травня під час конференції цього року в Остині, Техас.

«Турнір Influencer Fight Club 2» є частиною все більш популярної серії Карате-Бою, яка є суттєвою версією UFC без (втрачання часу) боротьби на килимі.

Картер, співзасновник провідного аналітичного сервісу Coin Metrics та венчурного фонду Castle Island Ventures, представлятиме Біткоїн, тоді як Хоффман, засновник медіа-платформи Bankless, підтримуватиме Ефіріум.

Бій складатиметься з двох раундів по дві хвилини кожен, і третій раунд запланований у разі потреби у робітника переможця.

Також на карті змагань буде представлений Біллі Макфарланд, відомий підприємець Файр Фестивалю, який зустрінеться з Алексом, краще відомим під ніком @shillin_villain.

«Я дуже впевнений», — сказав Картер через X DMs. «Я ніколи не займався єдиноборствами до цього та не думаю, що Девід взагалі. Але ми обидва дуже зосереджені на фітнесі, що робить нас хорошими суперниками».

Обидва бійці найняли тренерів для роботи над основними бойовими навичками і вони наполегливо готуються поміж інших денних обов`язків.

Друзі вирішили зробити ставку, яка полягає в тому, що вони пожертвують $10,000 на розвиток обраної відкритої групи розробників. Вибір Картера — Bitcoin Core, який забезпечує мережі Біткоїн. Вибір Хоффмана — Протокольна Гільдія, еквівалентна організація в Ethereum спільноті.

Коли новина просочилася на X на минулому тижні, декілька коментаторів висміяли фізичну форму бійців та посміхнулися над їх бойовими навичками. Проте обидва залишаються невідворотними.

«В кінці дня, ми з Девідом ризикуємо і входимо в ринг, а все, що вони можуть зробити, це спостерігати», — сказав Картер. «Якщо вони хочуть боротися, вони можуть спробувати потрапити в підкартку, вони можуть звернутися до Карате-Бою. Але Девід і я не претендуємо на звання неймовірних бійців. Метою є розважити та прийняти новий виклик, а не починати декоровану бойову кар`єру».

«Було цікаво почути всіх борців, які хочуть побитися з нами», — додає Хоффман. «Я не маю інтересу битися з кимось крім Ніка Картера».

Це 46-й захід Карате-Бою та другий під титулом «Influencer Fight Club (IFC)». Перший, з участю Бена «BitBoy» Армстронга та творця мем-монети «More Light», у Мехіко в лютому, зібрав більше сотень тисяч переглядів на YouTube. БітБой переміг More Light у матчі, що був наповнений агресією та махом кулаками та руками.

Засновник Карате-Бою ONLYLARPING заявив, що хоче, щоб формат «став першим офіційним видом спорту Web3».

«Має сенс співпрацювати з найбільшими та найкращими конференціями у світі та найбільш розважальними впливовими особами і засновниками».

Дослідження Карате-Бою показали, що великий відсоток аудиторії не насолоджується спортом, якщо не існує елементу ставки. Платформа має можливість гри без втрат, де власники токенів Карате ставлять на переможця та отримують частку призових грошей, якщо вони вибирають правильного кінного. Якщо вони вибирають процигу, вони нічого не втрачають.

Серія Карате-Бою на Консенсусі включає шість боїв впливовників та ще 10 бійців-професіоналів. Дія розпочинається 30 травня о 19:00 за місцевим часом. Зважування відбудуться 29 травня о 17:00 на сцені міського майдану.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть