Нова технологія токенізації активів безпечніше і простіше

Нова технологія токенізації активів безпечніше і простіше

GK8, яка була придбана Galaxy Digital трохи більше року тому, вступила в сектор токенізації з власною пропозицією зберігання активів.

Компанія пропонує патентований вид холодного зберігання, процес створення, підписання та надсилання повідомлень на блокчейн без будь-якого підключення до Інтернету.

Першим клієнтом, який скористається Wizard токенізації, буде партнерство між управителем активами DWS, Flow Traders та самою Galaxy для управління повністю заставленою стейблкоїном в євро, - повідомила компанія.

GK8, криптовалютна фірма зберігання активів, яку придбала Galaxy Digital трохи більше року тому, презентувала Wizard токенізації, платформу для створення блокчейн-версій реальних активів, а також безпечного управління стейблкоїнами та різноманітними додатками Web3.

Попит на токенізацію різко зріс, з багатьма традиційними фінансовими компаніями, які долучаються. Серед них - гігант управління активами BlackRock, яка нещодавно представила свою платформу BUIDL у співпраці з Securitize та іншими.

Токенізаційний рушій GK8 дотримується тих же принципів самозберігання, заявив співзасновник і генеральний директор фірми Ліор Ламеш. Це відрізняється від керованого зберігання, пропонованого Coinbase та багатьма іншими провайдерами криптовалютних активів.

Крім того, GK8 пропонує власний патентований вид холодного зберігання, процес створення, підписання та надсилання повідомлень на блокчейн у вигляді лише виводів, уникнення зв`язку з Інтернетом. Це поєднано з багатокористувацьким обчисленням (MPC), популярним методом розбиття криптографічних ключів.

`Блокчейн - це інтерактивний протокол і, на якомусь етапі, відповідно до структури транзакцій, є обов`язкові дані, які ви повинні отримати з Інтернету`, - заявив Ламеш у інтерв`ю. `У нас є сім патентів на різних етапах в області криптографічних інновацій, які дозволяють нам уникнути обов`язкового кроку отримання введення з Інтернету, дозволяючи використовувати лише вихідний однонаправлений зв`язок для надсилання та підпису транзакцій. Оскільки ніколи немає входів, ми ніколи не відкриваємо доступ до будь-яких векторів кібербезпеки`.

Першим клієнтом, який скористається Wizard токенізації, буде партнерство між управителем активами DWS, Flow Traders та Galaxy для управління повністю заставленої стейблкоїном в євро, - повідомила GK8.

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть