Надано допомогу евакуації з Гази за допомогою ETH

Надано допомогу евакуації з Гази за допомогою ETH

Спільнота криптовалют підводить ETH для евакуації цивільних з Гази

У зв`язку з продовженням напруги між Газою та Ізраїлем, учасниця спільноти Ethereum Кат розпочала кампанію на основі ETH, щоб допомогти евакуювати місцеві родини для їхньої безпеки.

Нова кампанія Евакуації ETH зібрала понад 55 000 доларів за останні 24 години на допомогу сім`ям, які намагаються покинути смугу Гази. Кампанія прийшла на фоні новин про загострення бойових дій на смузі Гази після того, як бойовики, симпатизуючі Гамасу, вторглися в Ізраїль 7 жовтня, залишивши сотні тисяч палестинців без покриття.

Кампанію очолює @Katalunia030, яка раніше працювала головним продуктом в Zora, платформі, спрямованій на творців на мережі Ethereum. Вона спочатку запустила кампанію 10 березня, представивши ethevacuations.xyz, щоб допомогти надсилати пожертви в ETH безпосередньо родинам в Газі.

Кампанія швидко набрала обертів, з активним участю криптоспільноти в поширенні інформації. Сама Кат вже пожертвувала на кампанію і також була задіяна в кількох благодійних ініціативах з моменту візиту до потрібної нації в червні 2023 року.

Згідно з Кат, приблизно 1,5 ETH (приблизно 5 тис. доларів) коштує для дорослої особи та 0,5 ETH (приблизно 2 тис. доларів) для дитини безпечно перетнути кордон Гази через пункт пропуску Рафах, єдиний пункт пропуску між Єгиптом та Палестиною. Припускається, що будь-хто, хто перетинає цим маршрутом, повинен оплатити `координаційні внески`. Кампанія фінансує ці витрати.

Спочатку Кат почала допомагати своїм друзям та колегам, які мали проблеми з евакуацією. Після того, як пожертви набрали обертів, вона розширила кампанію на широку спільноту. До 13 березня кампанії вдалося безпечно евакуювати дві родини від небезпеки.

Вже дві родини поза Газою 🙏

Розгляньте можливість внесення внеску в проект @katalunia030, пожертвуючи деякий ETH!

Кампанія також бачила кілька NFT-художників, які обіцяли свою підтримку, розмістивши колекції для збору коштів. Один художник, troels_a, на X, запустив проект відкритої серії EVAC на базовій мережі Coinbase, всі кошти з якого йдуть на кампанію з виховання. Інший художник, який представляє себе як `brian is online` на X, запустив ще три NFT та обіцяв урівняти всі видобуті кошти.

Ці три роботи зараз доступні на @ourZORA

100% виручки йдуть безпосередньо на проект @katalunia030`, який збирає кошти для того, щоб допомогти 7 родинам евакуюватися з Гази.

Я також особисто підтримаю всі зареєстровані. Будь ласка, розгляньте можливість підтримки!

На момент останнього оновлення кампанія, яка тривала 3,5 тижні, зібрала понад 100 000 доларів у ETH. Пожертви надходили в різних криптовалютах, що свідчить про те, що зусилля не були обмежені тільки спільнотою Ethereum.

Останньою пожертвою на користь кампанії було цілком 10 ETH, які на момент отримання оцінювалися приблизно в 32 868 доларів. Однак особа-пожертвувач залишається невідомою.

Кампанія також є свідченням прозорості, що пропонує технологія блокчейну. Це важливий фактор у філантропічних кампаніях, особливо оскільки було кілька випадків шахрайства в ім`я благодійності.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть