Крипто інвестиції вражають у березні

Крипто інвестиції вражають у березні

Крипто Вентурний Фондраїзинг Підвищився на Понад 50% у Березні Підчас Ралі

Венчурні капіталісти інвестували понад 52% у криптопроекти у березні порівняно з попереднім місяцем.

Криптопроекти, зокрема у Сполучених Штатах, отримали понад $1.16 мільярда у минулому місяці, другу найвищу суму за останні 12 місяців.

Більшість капіталу була вкладена в проекти, пов`язані з криптоінфраструктурою та децентралізованою фінансовою сферою (DeFi).

Венчурні капіталісти збільшили свої інвестиції у криптопроекти на понад 52% у березні, спонукані новим історичним максимумом для біткоїна та постійним успіхом від біткоїнових біржових фондів (ETF).

Інвестори розподілили понад $1.16 мільярда в галузь у березні, другий найвищий рівень за останні 12 місяців, згідно з даними, що надані RootData.

Більшість капіталу була вкладена в проекти, які працюють над криптоінфраструктурою та проектами децентралізованої фінансової сфери (DeFi), особливо тими, які побудовані на блокчейні Ethereum, показують дані. Іншими популярними блокчейнами були Polygon та BNB Chain.

Зріст збору коштів стався за тимчасової досягнення біткоїна нового історичного максимуму у $73,798 у березні 14-го, що, за словами експертів, було прискорено завдяки краще, ніж очікувалося, впливу на нові ланцюги біткоїнових ETF.

Десять ETF, до яких входять емітенти, такі як BlackRock та Fidelity, спонукали до відродження довіри до галузі, коли лідери TradFi знову висловили своє зацікавлення у цифрових активах.

Більш як половина інвестицій у березні були між $1 мільйоном та $5 мільйонами і використовувалися як початковий капітал, тоді як виділення понад $20 мільйонів становили приблизно 10% всіх інвестицій.

Приблизно третина капіталу була виділена на проекти, що розташовані у Сполучених Штатах, згідно з RootData.

Читати далі: Крипто Вентурна Фірма Paradigm Має Намір Зібрати До $850М Для Нового Фонду: Bloomberg

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть