Падіння Bitcoin і великий вивід коштів: що відбувається на ринку криптовалют?

Падіння Bitcoin і великий вивід коштів: що відбувається на ринку криптовалют?

Чому сьогодні падає крипто? Початок виводу коштів

Глобальний ринок криптовалют помітно знизився, оскільки Bitcoin (BTC) впав майже до рівня 66,000 доларів.

За даними CoinGecko, глобальна капіталізація ринку криптовалют зменшилася на 4.6% протягом останніх 24 годин і становить 2.63 трильйона доларів на момент написання цього тексту. Денний обсяг торгів, однак, збільшився на 42%, досягнувши 134.77 мільярда доларів, за даними CoinGecko.

Загальний спад на ринку відбувся під час зниження лідера криптовалют, Bitcoin, з рівня 70,000 до 66,400 доларів за останні 24 години. Капіталізація ринку BTC наразі коливається навколо позначки у 1.3 трильйона доларів з обсягом торгів за 24 години у розмірі 40 мільярдів доларів.

Крім того, Bitcoin ETF зафіксували загальний вивід коштів у розмірі 85.7 мільйонів доларів 1 квітня, за даними Farside Investors. Дані показують, що ці інвестиційні продукти отримали загальний приплив коштів у розмірі 862 мільйонів доларів минулого тижня.

BTC ETF net flows – April 2 | Джерело: Farside Investors

31 березня Tether, компанія, що стоїть за найбільшою стейблкоїном, придбала 8,888 Bitcoins за 618 мільйонів доларів — середня ціна кожної монети 69,531 долара. Наразі компанія утримує понад 75,000 BTC за середньою ціною 30,305 доларів.

Можливо, вам також сподобається: Торговці роблять великі ставки на мем-монети під час продовження ралі

Купити обвал?

Деякі інвестори та користувачі соціальних мереж обговорюють можливість маніпуляцій великодушного кита і навіть купівлю `обвалу`.

Social volume for “buy,” “buy the dip,” and “sell” – April 2 | Джерело: Santiment

За даними Santiment, вимоги щодо `купити обвал` стрімко зросли протягом останніх 24 годин — домінують 33.55% загального обсягу соціальних обговорень на теми, пов`язані з криптовалютами.

Більшість обговорень у соціальних медіа щодо потенційної можливості купівлі походять з Reddit та 4chan, за даними Santiment.

Дані показують, що соціальні обговорення щодо ще однієї зниження великої частини ринку становлять лише 2.46% від загального обсягу обговорень та публікацій.

Більше інформації: Vitalik Buterin розкриває деталі наступного оновлення Ethereum

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть