Спад головних криптовалют - $400 млн ліквідації

Спад головних криптовалют - $400 млн ліквідації

Криптовалютні бики бачать ліквідацію на $400 мільйонів, аби Солана та Доджкойн призведли до спаду у головних криптовалютних активах

Головні токени відчули значний спад за останні 24 години, з біткоіном, що впав на 5%, та іншими головними токенами, такими як ефір, ADA від Cardano та BNB Chain`s BNB, що показали схожі втрати.

Ліквідація довгих позицій, або ставок на вищі ціни, склала понад $400 мільйонів, тоді як короткі позиції, або ставки проти, склали відносно менші $85 мільйонів.

Аналітики з Bitfinex вказали, що біткоін, швидше за все, залишатиметься в межах діапазону у наступні тижні, оскільки довгострокові інвестори продають свої активи.

Головні токени впали на 8% за останні 24 години, оскільки біткоїн (BTC) змінив рух минулого тижня через продажний тиск, викликаний міцністю долара, що призвело до ліквідації понад $400 мільйонів биківських ставок.

Дані показують, що біткоін впав на 5%, ефір (ETH), ADA від Cardano та BNB Chain`s BNB показали схожі втрати. SOL від Solana впав на 7%, торгуючись на рівні $185 після короткочасного досягнення позначки у $200 у понеділок, в той час як Доджкойн впав більше, ніж на 8%. BCH від Bitcoin Cash впав на 10% після забирання прибутку після 40% підйому за останній тиждень, підсилений очікуваною подією наполовинування мережі 4 квітня.

Широкопоширений CoinDesk 20, рідний індекс для відстеження головних токенів без стабільних монет, впав трохи більше ніж на 5%.

Довгі позиції, або ставки на вищі ціни, склали понад $400 мільйонів у ліквідації, тоді як короткі позиції, або ставки проти, склали відносно менші $85 мільйонів. Ліквідація відбувається, коли трейдер недостатньо коштів для утримання леверидж-торгівлі відкритою.

Аналітики з криптобіржі Bitfinex розповіли CoinDesk в листі, що деякі довгострокові інвестори продали активи впродовж останнього тижня, додаючи, що вони очікують, що біткоін залишатиметься в межах діапазону у наступні тижні.

«Ми вважаємо, що біткоін, ймовірно, продовжить консолідуватися в діапазоні, оскільки раніше сплячий попит, особливо серед довгострокових тримачів (LTHs), продавався (хоча відносно в меншому масштабі, ніж на попередніх піках бикового ринку)», - вказали з Bitfinex.

«Спостерігається стратегічний забір прибутків серед когорти LTH (тримачів BTC більше 155 днів)», - додали аналітики.

У інших місцях, старший ринковий аналітик FxPro Алекс Купцікевич сказав у повідомленні, що біткоїн зіткнувся з опорою на рівні $71 000 при тому, як загальні ринки виявляють обережність щодо ризикованих активів.

«Четверта спроба біткоїна сконсолідувати позиції вище $71K цього тижня була невдалою. Nasdaq100 також показав певний негатив, вказуючи на обережний віднос до ризикованих активів, хоча S&P500 закрили на іншому високому рівні», - сказав Купцікевич. «Біткоїн знайшов міцну опірність, і рівні $69.5K та $68.5K залучають наш збільшений увагу».

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть