Криптоспільнота очікує розблокування токенів Arbitrum (ARB) - аналіз ціни

Криптоспільнота очікує розблокування токенів Arbitrum (ARB) - аналіз ціни

Ринок готується до розблокування токенів Arbitrum (ARB) у квітні: Чи може це вплинути на ціну?

З розблокуванням токенів Arbitrum (ARB) у планах на 16 квітня, криптоспільнота уважно спостерігає за можливими впливами на ринкову динаміку токенів. Ця подія є важливим кроком у дорожньому картах Arbitrum, зі значним обсягом токенів ARB, приблизно 92,65 мільйонів, запланованим для розподілу серед радників, членів команди та інвесторів. Це відбувається після серії трансферів та розблокувань, які вплинули на ринкову виставку ARB в останні місяці.

Тим часом, ціна ARB зазнала впадкової тенденції за останні 24 години після того, як не вдалося прорвати опір в $1,66. Внаслідок цього ведмеді знизили ціну ARB до денного мінімуму в $1,57, де була встановлена підтримка. На момент публікації ціни, ARB торгувався в $1,60, що дорівнює знижці на 3,07% від денного максимуму.

Чарта цін ARB/USD за 24 години (джерело: CoinStats)

Під час підйому ринку, капіталізація ринку ARB знизилася на 3,06% до $4 249 904 411, тоді як обсяг торгів протягом 24 годин збільшився на 26% до $326 845 231 відповідно. Ця тенденція свідчить про те, що інвестори накопичують спад в ціні ARB, що може вказувати на биковий настрій на ринку. Останні переміщення китів і реакції ринку

Перед наближенням невідкладного розблокування відзначалася помітна активність серед власників токенів Arbitrum. Останні звіти від платформ аналізу блокчейну підкреслили значні переміщення токенів ARB на біржі, особливо внаслідок великого розблокування у березні, де було випущено токени на суму 2,32 мільярдів.

Після цієї події, транзакції на суму 18,5 мільйонів доларів у токенах ARB були зафіксовані як передані на Binance, що вказує на потенційну підготовку до подій ліквідності або виведення прибутку від великих власників.

Ця модель поведінки мала помітний вплив на ринок ARB, з токеном, який зазнаває флуктуацій цін. Після розблокування у березні, вартість ARB бачила падаючу тенденцію, відходячи від своїх пікових цін раніше цього року. Ці рухи викликали змішані реакції у спільноті, де деякі вбачають ці переміщення як нормальну ринкову активність. Натомість інші висловлюють стурбованість через можливий тиск на ціни внаслідок цих масштабних розблокувань. Наближене розблокування та спекуляції ринку

Розблокування токенів у квітні очікується з великим інтересом як інвесторами, так і широкою криптоспільнотою. Випуск 92,65 мільйонів токенів ARB додає новий рівень до динаміки ринку, потенційно збільшуючи доступну пропозицію та впливаючи на рухи цін.

Відтак, учасники ринку роздумують, як ця подія може впливати на ціну ARB, враховуючи історичні прецеденти, встановлені попередніми розблокуваннями та активностями інших китів. Ініціативи Arbitrum

Паралельно з цими ринковими подіями, Arbitrum продовжує просуватися з ініціативами, спрямованими на підвищення екосистеми та корисності. Недавно Фонд Arbitrum оголосив третю фазу свого фінансового плану, в якій відзначаються додаток dApp на різних доменах. Цей крок підкреслює зобов`язання Arbitrum до сприяння інноваціям та зростанню в межах своєї мережі, потенційно підвищуючи внутрішню цінність токенів ARB в довгостроковому плані.

Більше новин?

Grant Tracks.

- Фаза 3 продовжить зосередитися на додатках dApp, але введе більш стандартний підхід до надання грантів: шляхи грантів.

- Проекти відноситимуться до відведеного шляху грантів на основі етапу, прогнозу росту та типу.

- Кожен шлях гранту матиме…

Крім того, співпраця з такими установами, як NFT бренд Azuki для створення AnimeChain, демонструє зусилля Arbitrum по розширенню свого впливу та корисності в просторі Web3. Ці ініціативи, плюс зростаюче загальне заблоковане значення (TVL) та ухваляння користувачів мережі, створюють противагу до миттєвих реакцій ринку на розблокування токенів, що вказує на міцний довгостроковий перспективний погляд для екосистеми Arbitrum.

Технічний аналіз ARB/USD

На 4-годинній ціновій діаграмі ARBUSD, стохастичний RSI трендує на південь з рейтингом 8,93, що вказує на можливий додатковий негативний рух в короткостроковій перспективі. Ця модель вказує на те, що може бути можливість для покупки для інвесторів, які прагнуть увійти на ринок за більш вигідною ціновою точкою. Оскільки вона перепродана, інвестори можуть розглянути розміщення заявок на купівлю на ключових рівнях підтримки, щоб скористатися майбутніми відновленнями ціни.

Чарта цін ARB/USD за 4 години (джерело: TradingView)

Крім того, рейтинг швидкості зміни (ROC) -2,90 вказує на те, що ціна наразі знижується з помірною швидкістю, що додатково підтримує ідею про потенційну можливість для покупки. Якщо ROC перейде в позитивну область, це може сигналізувати про перехід в зворотний тренд, що робить його ще більш привабливим входом для інвесторів.

Відмова: Інформація, представлена в цій статті, є лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової консультації або консультації будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, які можуть виникнути внаслідок використання відомостей, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять вживати обережності перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть