Стільки віддохнів майнери Біткоіну: $2 млрд у березні перед Халвінгом

Стільки віддохнів майнери Біткоіну: $2 млрд у березні перед Халвінгом

Майнери біткоїну заробили рекордні $2 мільярди у березні перед подією Халвінгу

У березні майнери біткоїну накопичили непередбачений рівень доходу, який не бачили за попередні 12 місяців, сягнувши піку у $2,01 мільярда з винагород та комісій за перекази. З цієї суми $85,81 мільйона було зароблено на комісіях за транзакції протягом минулого місяця. Історичний місяць для майнерів біткоїну — доходи досягають $2 мільярдів

Позближаючись до події Халвінгу, майнери біткоїну (BTC) побачили значний зріст свого доходу, як від зібраних винагород, так і від комісій за перекази. Березень став новим показником як місяць з найвищим доходом за останній рік.

Більше того, цей мільйонний дохід також відзначений як найвищий рекордний місяць для майнерів у житті мережі. За останніми даними, майнери взяли $2,01 мільярда, з яких $85,81 мільйона було отримано з комісій за транзакції. Попередній пік до березня 2024 року спостерігався у травні 2021 року, коли доходи сягнули $1,74 мільярда.

Протягом минулого місяця, хешрейт постійно перевищував позначку в $100 на PH/s щодня. Термін `хешрейт` вказує на очікувану щоденну вартість 1 PH/s потужності налагодження.

Протягом березня, пули для видобутку біткоїну успішно видобули 4 412 блоків, причому Foundry USA очолювала список, розкриваючи 1 312 з цих блоків. Ці досягнення вказують на те, що Foundry була відповідальна за близько 29,74% загальної кількості блоків мережі протягом місяця.

Antpool посіла друге місце, відкривши 989 блоків, що становить 22,42% від загальної кількості блоків, видобутих у березні. Вплотну за Foundry та Antpool були Viabtc, F2pool та Binance Pool відповідно. По завершенню місяця дані показують, що 54 майнінгових сутностей активно вносять хешрейт у мережу.

Наразі хешрейт мережі біткоїну підтримує стабільний темп на рівні 606 екзахеш на секунду (EH/s), з помітним зростанням на 20 EH/s за останній місяць. Хешрейт біткоїну, який оцінює щоденну вартість одного петахеша на секунду (PH/s) потужності налагодження, постійно утримувався вище позначки у $100 протягом місяця.

Спочатку, 1 березня, хешрейт становив приблизно $103,24 і піднявся до $110,39 до кінця місяця, як повідомлялося на hashrateindex.com від Luxor. Значно, 13 березня, хешрейт за 1 PH/s на день злетів понад позначку у $120. На момент написання, на висоті блоку 837 246, залишилося приблизно 2 754 блоки до четвертого халвінгу.

Що ви думаєте про доходи, які майнери надійшли у березні? Поділіться своїми думками та власними поглядами на цю тему в розділі коментарів нижче.

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть