1) Історичний аналіз криптовалютного ринку на 1 квітня
2) Патерни руху цін Bitcoin та Ethereum в перший день квітня

1) Історичний аналіз криптовалютного ринку на 1 квітня 2) Патерни руху цін Bitcoin та Ethereum в перший день квітня

Поведінка криптовалютного ринку 1 квітня: Історичний огляд

Протягом останніх шести років криптовалютний ринок показував різні відсотки поведінки першого дня квітня. У більшості випадків він демонстрував комбінацію червоних та зелених показників. На основі цих даних інвестор може припускати, яким буде рух ринку загалом та потенційні тенденції у цей конкретний день. Щодо Bitcoin, який є провідною криптовалютою, можна побачити, що 1 квітня був доволі активним днем за дії свічки.

Виключно цей патерн продовжувався в 2020 році, і свічка була зеленою. Однак колір змінився у 2021 році, який бачив червону свічку через невелике зниження. Нарешті, у 2022 році свічка була червоною, за якою послідувало чергування зелених у 2023 році.

Свічки другої за величиною криптовалюти Ethereum також мають патерн з 3 червоних і 3 зелених. Хоча свічки показують флуктуації цін на 1 квітня, вони були досить короткотривалими для обох криптовалют, що означає невелике зміщення цін.

Оскільки загальний ринковий капітал криптовалют оцінюється в $2,7 трлн, домінування Bitcoin на рівні 51,37% оцінюється в $1,36 трлн ринку. Всі свічки дня були `doji` монетами, що означає, що на 1 квітня минулого року не було багато волатильності.

Домінування Bitcoin та Ethereum складає 66,15% від ринкового капіталу криптовалют. Рух цілого ринку 1 квітня буде вирішальним для визначення загального настрою ринку. У той же час доцільно було б обережним та оцінювати кілька інших питань.

Оскільки історичні дані завжди були сумішшю червоного та зеленого, кілька факторів, здається, впливають на ціни криптовалют. Ціни безумовно щрімкі за дизайном і в основному впливають технології, регулювання та популярні тенденції. Однак ціни можуть відрізнятися на основі макроекономічних та інвестиційних настроїв, як логічно, так і емоційно.

Отже, спосіб, яким ціни криптовалют вчинилися в попередні Апрелі підкаже їхню майбутню поведінку. До того, як ринок криптовалют стабілізується, і ціна по-справжньому показує більші данихный патерн. Крім того, інвесторам слід змінювати свої стратегії залежно від поточної ситуації.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть