Знаменитості та їх вплив на криптовалютні активи

Знаменитості та їх вплив на криптовалютні активи

Від Голлівуду до HODL: як участь знаменитостей сприяє зростанню мемкоїнів

Знаменитості допомагають формувати популярність та уявлення про криптовалютні активи.

Відомі особистості, такі як Паріс Хілтон, Флойд Мейвезер, Джеймі Фокс та Кемерон та Тайлер Вінклвосс підтримали та інвестували в різні криптовалюти — особливо у мем-койни.

Паріс Хілтон, американська медіа-особистість, соціальна людина, бізнесвумен, модель, співачка, актриса та ді-джей, зацікавилася криптою в 2016 році, інвестуючи в Bitcoin та Ethereum.

З часом її зацікавленість розширилася на технологію блокчейну, невзаємозамінні токени (NFT) та метавсвіт, що закріпило її як значущу впливову особу в області NFT. Через активне просування та створення колекцій NFT Хілтон закріпила свою присутність на зростаючому ринку NFT.

Флойд Мейвезер молодший, відомий американський професійний боксер, широко визнаний одним з найвеличніших боксерів усіх часів, продемонстрував свою зацікавленість у криптовалютах через підтримку блокчейн-проектів у соціальних мережах, таких як Stox і Hubii Network. Його пости в Instagram, що підтримують початкові цінні папери (ICO), підсилюють його залучення до цифрових активів, підвищуючи видимість та усвідомлення серед його прихильників.

Джеймі Фокс, американський актор, співак, комік та продюсер, приєднався до хвилі криптовалют, підтримуючи продаж токенів Cobinhood, демонструючи свою підтримку інноваційних криптовалютних проектів. Публічна підтримка актора платформи для торгівлі без комісій Robin Hood додала підтримки проекту, показуючи його зацікавленість у нових крипто-технологіях.

У червні 2021 року Кім Кардашян, відома своїми ролями як американська медіа-особистість, соціальна луцітелька, модель та актриса, використала свою платформу в Instagram, щоб запропонувати своїм 328 мільйонам фоловерів розглянути вкладення в EthereumMax.

В своєму Instagram-сторі вона явно заявила: «Це не фінансова порада», поділившись висновками своїх друзів щодо токена Ethereum Max. Крім того, вона включила хештег `реклама` серед інших, щоб забезпечити прозорість щодо характеру своєї підтримки.

Однак Кім Кардашян отримала пеналізацію від SEC за просування EthereumMax без належної відкритості, що призвело до угоди, в рамках якої вона погодилася заплатити 1,26 мільйона доларів.

SEC звинуватила Кардашян у незаконному рекламуванні криптокоштиво EthereumMax на своїх Instagram-сторі без надання інформації про те, що їй було сплачено 250 000 доларів за просування. Це відсутнє розголошення порушило федеральні закони про цінні папери, що привело SEC до вжиття заходів проти неї.

Єлон Маск та Dogecoin ведуть групу

Остання заява генерального директора Tesla Єлона Маска натякає на можливість використання Dogecoin (DOGE) для оплати Tesla у майбутньому. Зокрема, легендарний репер Снуппі Дог також висловив свою підтримку Dogecoin, використовуючи свій вплив у музиці та поп-культурі для подальшого просування цифрової валюти.

Нещодавній вибух цін на Dogecoin був спровокований висловлюваннями Єлона Маска 15 березня. Гендиректор Tesla обіймав Берлінський гіга-завод, який нещодавно відкрився після підпалу. Під час сесії питань та відповідей один з учасників запитав про можливість придбання Tesla за допомогою Dogecoin.

Маск відповів: «На деякому етапі я думаю, що ми повинні це дозволити», спричинивши вигуки радості серед учасників. Він додатково повторив слоган `Dogecoin to the moon`, подальше підштовхуючи ентузіазм серед присутніх.

Вплив Єлона Маска на Dogecoin був волатильним шляхом, що характеризується його висловлюваннями та діями, які глибоко вплинули на вартість та популярність криптовалюти. Асоціація Маска з Dogecoin, від того, що він став себе `батьком Доге`, до пропозиції його потенційного використання для оплати Tesla, спричинила як ентузіазм, так і суперечки в криптоспільноті.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть