Тайська біржа Bitkub планує IPO на 2025 рік

Тайська біржа Bitkub планує IPO на 2025 рік

Тайська криптовалютна біржа Bitkub планує IPO на 2025 рік: Bloomberg Bitkub Capital, власник криптовалютної біржі Bitkub Online, планує продати акції громадськості наступного року.

IPO очікується оцінити обмін на приблизно 6 мільярдів батів ($165 мільйонів), повідомив генеральний директор Жірают Срупсрісопа Bloomberg.

Власник тайської криптовалютної біржі Bitkub Online планує продати акції громадськості наступного року та знаходиться в процесі найму фінансових консультантів, повідомив генеральний директор групи Bitkub Capital Жірают Срупсрісопа Bloomberg.

Найбільша криптовалютна біржа Таїланду забезпечує приблизно 80% прибутку материнської компанії зі штаб-квартирою в Бангкоку та належить на 9,2% компанії Asphere Innovations. Перша публічна пропозиція акцій (IPO) очікується оцінити обмін приблизно в 6 мільярдів батів ($165 мільйонів), сказав Жірают. Bitkub Capital висловив свою намір продати акції громадськості в листі акціонерам 2023 року, не вказавши строки, повідомляє Bloomberg.

Попит на доступ до облікових записів для торгівлі криптовалютами зростав на фоні приросту біткоїна (BTC), який зріс на 57% цього року, в той час як індекс CoinDesk 20, показник більшого ринку криптовалют, додав 49%. У минулому місяці кількість активних облікових записів у країні досягла найвищого рівня з вересня 2022 року, повідомляє Bloomberg з посиланням на дані Комісії з цінних паперів та бірж Таїланду (SEC).

Bitkub також стикається з збільшеною конкуренцією. У січні Binance Thailand – спільний проект найбільшої у світі криптовалютної біржі за обсягом торгів та Gulf Innova – відкрилися для бізнесу.

План на 2022 рік для Siam Commercial Bank (SCB), найдавнішого банку Таїланду, купити 51% Bitkub Online за 17,85 мільярдів батів, скасовано після того, як SEC скасувала угоду. У вересні 2022 року Bitkub був включений до групи, суджених SEC за заявами про штучне завищення торговельного обороту.

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть