Стабільний ринок: Біткоін тримається на рівні $70 тис.

Стабільний ринок: Біткоін тримається на рівні $70 тис.

Криптовалютний ринок перебуває у режимі спокою, оскільки Біткоін залишається стабільним на рівні $70 тис. перед зменшенням нагороди за блок.

Біткоін торгується вище $70 тис., в той час як Етер був вище $3600 у понеділок.

Подія зменшення нагороди за блок Біткоіна тримає волатильність опцій на високому рівні, тоді як ставки фінансування на постійні фьючерси залишаються завищеними.

Біткоін (BTC) та етер (ETH) розпочали торговий тиждень досить малорухомо, оскільки багато основних фінансових центрів у всьому світі залишалися закритими через довгий великодній вікенд.

На момент написання, біткоін залишався стабільним на рівні $70 000, в той час як етер торгувався близько $3600, за даними з Індексів CoinDesk. CoinDesk 20 (CD20), показник найбільших та найліквідніших цифрових активів, піднявся на 1,9%, торгуючись на рівні 2750.

«BTC та ETH показали відносно спокійний рух минулого тижня порівняно з іншими тижнями у березні, зі внутрішньотижневою волатильністю, яка становила менше 50%», - сказав в електронному інтерв`ю Джун-Янг Хео, деривативний трейдер зі штаб-квартирою в Сінгапурі. «Проте, оскільки подія зменшення нагороди за блок Біткоїна очікується приблизно 20 квітня, імпліцитна волатильність опціонів на першому місяці залишається завищеною понад 75%».

Він також зауважив, що ставки фінансування залишаються завищеними, більшість великих постійних фьючерсів у головних біржах фіксують ставки фінансування від 6 до 8 базисних пунктів, а загальний відкритий інтерес для постійних фьючерсів на BTC та ETH доходить до 35 мільярдів доларів.

«Ринки можуть знову повернутися до більш волатильного режиму», - продовжував він.

Тим часом, QCP Capital написав у телеграм-повідомленні, що Біткоїн рос у переддень великоднього вікенду через позитивний внесок на біткоїнові біржові фонди в розмірі 243.5 мільйона доларів 27 березня. Дані Coinglass показують, що цей внесок продовжився 28 березня з додатковим потоком у розмірі 182 мільйонів доларів.

Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть