Стейблкоїни: зростання обсягу до $150 мільярдів

Стейблкоїни: зростання обсягу до $150 мільярдів

Снабження стейблкоїнів зросло до $150 мільярдів, що на $20 мільярдів більше з початку січня. Крипторинок показав помітний ріст з початку року, причому сектор стейблкоїнів відзначився значним розширенням.

За даними DeFiLlama, обсяг стейблкоїнів стрімко зріс майже на $20 мільярдів з початку року, досягнувши понад $150 мільярдів. Це позначає найвищий рівень, спостережений з часу обвалу FTX у листопаді 2022 року. Чому значення зростання стейблкоїнів на $150 мільярдів з початку року важливо

Стейблкоїни - це важливий міст між крипторинком та традиційними фіатними валютами. З урахуванням їх поширеності та популярності серед трейдерів, стейблкоїни значно впливають на ліквідність. Тому недавнє зростання свідчить про пануючий оптимізм на крипторинках, що свідчить про збільшення капіталовкладення.

USDT Tether залишається лідером, недавно перебігаючи позначку в $100 мільярдів у ринковій капіталізації. Її траєкторія росту триває, наразі становлячи близько $104 мільярдів.

У той же час, USDC Circle переживає відродження в умовах паніуючого ринку. Розширюючи свою присутність на різних блокчейн-мережах, її обсяг збільшився до $32 мільярдів, що свідчить про підвищену активність та довіру інвесторів.

У той час як недавні новачки на ринку криптовалют, такі як FDUSD та USDe синтетичний доларний стейблкоїн від Ethena, зазнали зростання обсягу. Зростання FDUSD в основному стимулюється прийняттям на платформах, таких як Binance, у той час як USDe користується міцною підтримкою у криптоспільноті та надає привабливі доходи за депозитами.

“[Стейблкоїни] зросли в березні, ймовірно, через зростання попиту на торгівельні операції на централізованих біржах та децентралізованих додатках, оскільки біткоін вперше з липня 2021 року досяг нових історичних максимумів,` пояснило CCData.

Це зростання обсягу призвело до помітного зростання обсягу торгівлі різними активами. За даними аналітичної платформи CCData, обсяг торгівлі стейблкоїнами збільшився на 5,14%, досягнувши $1,09 трильйона у лютому. Це позначає найвищий обсяг торгівлі стейблкоїнами на централізованих біржах (CEXs) з грудня 2021 року.

Більше того, CCData передбачає, що березень перевершить цю цифру, з обсягом торгівлі вже досягнуто значної суми наприкінці місяця.

Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть