Прогноз ціни Aptos: Вище $20 чи за $14?

Прогноз ціни Aptos: Вище $20 чи за $14?

Aptos price: Що далі, коли APT поблизу ключового рівня?

Aptos (APT) впав на 2,5% за останні 24 години і знищив приріст, зроблений протягом минулого тижня, оскільки ціна опустилася до мінімумів близько $16,40.

Тим часом, торговий обсяг скоротився на 31% за останні 24 години до близько $150 мільйонів.

Недавні події Aptos

Ціна Aptos скористалася з кількох новин та подій, пов`язаних з мережею, протягом останніх 30 днів. Інтеграція NFTs та активів реального світу (RWA) були великими каталізаторами.

APT піднявся більше ніж на 12% на початку місяця, щоб вийти за межі $10. Приріст досягнувся на фоні великого ралі для Bitcoin упродовж року.

Сила підйому для альткоїна також зросла після партнерства Aptos з Jambo в угоді, спрямованій на просування Web3 та прийняття криптовалют по всій Африці.

Ціна Aptos також піднялася, коли Фонд Aptos уклав стратегічне партнерство з дочірньою компанією корейського гіганта Daehong Communications.

Який прогноз ціни для Aptos?

Настрій навколо проєкту Aptos в контексті цих подій вказує на потенціал для довгострокового руху вгору. Ця картинка вже має місце з моменту, коли APT/USD вирішально вийшов за рівень $10 у лютому. Ціна рухалася в підйомному каналі з того часу.

Якщо бики відбиваються від $16 та пробивають $18, вони можуть продовжити прирости поза межами $20, коли відбувається цінове відкриття в середині бикового ринку.

На даний момент бики мають невелику перевагу, оскільки ціна Aptos поблизу $16. Вартість токену зросла більш ніж на 40% за останні 30 днів. Відскок від нижньої лінії каналу свідчитиме про продовження росту вгору.

Проте, є можливість повернення ціни до нижчих рівнів підтримки, якщо ведмеді посиляться з розривом підтримки каналу.

У цьому випадку ключові рівні для спостереження знизу можуть бути $14 та $12.

Пост Aptos price: Що далі, коли APT поблизу ключового рівня? appeared first on Invezz

Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть