Високий державний борг США - прискорювач для росту Біткоїну

Високий державний борг США - прискорювач для росту Біткоїну

Ось чому рекордний рівень державного боргу США стане прискорювачем, який відправить Біткоїн на нові висоти, за словами глави Strike Jack Mallers

Генеральний директор гаманця Lightning Network Strike каже, що швидке наростання державного боргу уряду США буде катализатором, який відправить Біткоїн (BTC) на нові висоти.

У новому інтерв`ю з Bloomberg Technology Джек Маллерс каже, що Сполучені Штати не мають способу погасити свій рекордний борг у розмірі $ 34,578 трильйони.

За словами Маллерса, він бачить, як уряд у кінцевому підсумку включає друк валют і випускає додаткові долари для виконання своїх фінансових зобов`язань.

«Наш уряд в боргу. Традиційно, якщо я боргував тобі 20 доларів, у мене були б два варіанти. Я міг би не сплатити це ... Інша можливість - я міг би повернути. Це класичні два варіанти, які має будь-яка людина, яка в боргу.

Тепер уряд, тому що вони централізовано планують і керують нашою валютою, на жаль, має третій варіант, і це те, що вони можуть друкувати більше грошей, знецінюючи заборгованість, яку вони мають і яку вони винні і виділяючи більше капіталу собі, щоб наш уряд не міг збанкротитися.

США, Об`єднані Штати Америки не можуть банкрутувати через борг. Це призвело б до занепаду цілої планети. Ми також не можемо собі дозволити сплатити це назад ... Це просто 101 основа того, як працює світ. Якщо ми не можемо збанкрутувати і ми не можемо це повернути, яка єдине варіант, який вони мають робити, незалежно від того, що вони встановлюють та кажуть вам на нарадах голови Федерального резерву та всім економістам?

Вони повинні видавати більше доларів.

З більшим обсягом доларів у системі Маллерс вважає, що надмір фіатної валюти знайде свій шлях у активи з обмеженими запасами, такі як BTC.

«І отже, якщо на ринку буде більше зелених аркушів, ви хочете, щоб вони конкурували за найбільш зафіксовану річ. Буде більше доларів, які конкурують за фіксовану кількість Біткоїну.

Так, також підніматиметься нерухомість, тому що буде більше доларів, які конкурують за нерухомість. Але їх можна зробити більше. Можуть знайти більше золота. Вони не можуть зробити жодного іншого Біткоїна».

Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть