Високий державний борг США - прискорювач для росту Біткоїну

Високий державний борг США - прискорювач для росту Біткоїну

Ось чому рекордний рівень державного боргу США стане прискорювачем, який відправить Біткоїн на нові висоти, за словами глави Strike Jack Mallers

Генеральний директор гаманця Lightning Network Strike каже, що швидке наростання державного боргу уряду США буде катализатором, який відправить Біткоїн (BTC) на нові висоти.

У новому інтерв`ю з Bloomberg Technology Джек Маллерс каже, що Сполучені Штати не мають способу погасити свій рекордний борг у розмірі $ 34,578 трильйони.

За словами Маллерса, він бачить, як уряд у кінцевому підсумку включає друк валют і випускає додаткові долари для виконання своїх фінансових зобов`язань.

«Наш уряд в боргу. Традиційно, якщо я боргував тобі 20 доларів, у мене були б два варіанти. Я міг би не сплатити це ... Інша можливість - я міг би повернути. Це класичні два варіанти, які має будь-яка людина, яка в боргу.

Тепер уряд, тому що вони централізовано планують і керують нашою валютою, на жаль, має третій варіант, і це те, що вони можуть друкувати більше грошей, знецінюючи заборгованість, яку вони мають і яку вони винні і виділяючи більше капіталу собі, щоб наш уряд не міг збанкротитися.

США, Об`єднані Штати Америки не можуть банкрутувати через борг. Це призвело б до занепаду цілої планети. Ми також не можемо собі дозволити сплатити це назад ... Це просто 101 основа того, як працює світ. Якщо ми не можемо збанкрутувати і ми не можемо це повернути, яка єдине варіант, який вони мають робити, незалежно від того, що вони встановлюють та кажуть вам на нарадах голови Федерального резерву та всім економістам?

Вони повинні видавати більше доларів.

З більшим обсягом доларів у системі Маллерс вважає, що надмір фіатної валюти знайде свій шлях у активи з обмеженими запасами, такі як BTC.

«І отже, якщо на ринку буде більше зелених аркушів, ви хочете, щоб вони конкурували за найбільш зафіксовану річ. Буде більше доларів, які конкурують за фіксовану кількість Біткоїну.

Так, також підніматиметься нерухомість, тому що буде більше доларів, які конкурують за нерухомість. Але їх можна зробити більше. Можуть знайти більше золота. Вони не можуть зробити жодного іншого Біткоїна».

Наближення Bitcoin до рекордного $65 000
Наближення Bitcoin до рекордного $65 000
Bitcoin піднімається до $65 000, встановлюючи нові рекорди. Очікується подальше зростання, але можливий пік. Рухомі середні лінії підтримують узлітний тренд. Рівні опору - $70 000, підтримки - $50 000. Технічні показники позитивні. 📈💰
Переглянути
Тенденції витрат гаманців 2009 року: аналіз 15-24 років
Тенденції витрат гаманців 2009 року: аналіз 15-24 років
🔍 Дослідження витрат стародавніх біткойн-гаманців з 2009 року з 2015 по 2024 рік підтвердило нові транзакції, що викликають інтерес у криптоспільноті. 2,400 BTC вартістю $141 млн було переміщено. 🧐🔗
Переглянути
Ралі Bitcoin може припинитися через рівень ФОМО
Ралі Bitcoin може припинитися через рівень ФОМО
Bitcoin зростав після зниження ставок Феду, але зараз ралі може припинитися. Високий рівень ФОМО може призвести до коригування. Соціальні метрики показують охолодження настроїв на ринку криптовалют. Santiment зафіксував ріст індексу Страху та Жадання. Bitcoin вернувся до рівня під $63K. 📈🔻📉
Переглянути
Підйом Bitcoin та Золота: причини успіху
Підйом Bitcoin та Золота: причини успіху
Bitcoin та Золото штурмують вгору на фоні розширення ліквідності та зниження ставок. Центральні банки збільшили баланси, що стимулює інвестиції, підтримуючи підйом обох активів. 🚀🪙
Переглянути