Прогноз ціни DOGE на кінець 2024 року

Прогноз ціни DOGE на кінець 2024 року

Прогноз AI Claude Opus для ціни DOGE на кінець 2024 року

Популярна мем-криптовалюта Dogecoin (DOGE) зазнає короткострокової корекції після кількох днів ралі, під час якого монета утримувала ціну вище підтримувальної зони $0,20.

З широкої перспективи, сталі приріст DOGE можна вважати вражаючими на тлі триваючого бичого ринку криптовалют, підтриманих сталим розвитком мережі та торговими патернами, що дублюють траєкторію Bitcoin.

З урахуванням поточного руху цін частина спільноти Dogecoin позиціонує на досягнення позначки у $1 у 2024 році, особливо розраховуючи на бичі каталізатори, такі як напівання Bitcoin. У цьому контексті Finbold консультував платформу Anthropic`s Claude 3 Opus AI, конкурента OpenAI`s ChatGPT в області генеративного штучного інтелекту (AI). Прогноз ціни DOGE AI

За аналізом Claude Opus AI, найбільш ймовірний діапазон цін на кінець року коливається між $0,35 та $0,50. Аналіз вказує на те, що DOGE може утримати свою швидкість руху більш помірно.

В найбільш бичому сценарії інструмент прогнозував, що Dogecoin може різко зрости до $0,75 до $1,00 до кінця 2024 року, якщо широкий ринок криптовалют побачить значний бичий рух. У той же час AI-інструмент вказав на те, що при можливому збільшенні масового прийняття, DOGE може побачити свою вартість біля позначки $1.

Варто зазначити, що Dogecoin знаходить застосування в різних секторах, включаючи платежі, і його асоціація з генеральним директором Tesla (NASDAQ: TSLA) Ілоном Маском вказує на потенційні додаткові використання. У цьому відношенні є очікування, що Dogecoin може бути інтегрований в систему X Payments від соціального медіа-гіганта X (раніше Twitter) після придбання Маском.

Однак у випадку ринкової корекції або зміни настроїв інвесторів, інструмент вказав на те, що Dogecoin може пережити ретрейсмент. Тим не менш, аналіз Claude Opus AI показує, що DOGE ймовірно буде торгуватися у мінімальному діапазоні від $0,15 до $0,20 протягом 2024 року.

Збільшення активності DOGE

Тим часом, недавнє ралі Dogecoin співпало зі збільшенням мережевої активності. Наприклад, кількість власників Dogecoin тепер становить приблизно 7 мільйонів. Цей приріст чисел частково пов`язаний з оцінкою токену та виведенням Dogecoin Foundation GigaWallet v1.0. Гаманець спрямований на можливість підприємств інтегрувати платежі Dogecoin безперешкодним чином за допомогою API інтеграції.

Бичий момент Dogecoin ймовірно продовжиться, особливо з новиною про те, що Coinbase (NASDAQ: COIN) планує лістинг фьючерсних продуктів DOGE з 1 квітня. Цей розвиток співпадає з періодом, у який Dogecoin спостерігав збільшення транзакцій великого рибала.

Дані, які поділився криптоаналітик Алі Мартінез 29 березня, вказують на значний накопичення мем-монети великими китами протягом останніх двох тижнів, загальна кількість придбаних токенів становить приблизно 280 мільйонів. Ці показники вказують на потенційне зростання ціни для DOGE в найближчому майбутньому.

На момент публікації DOGE торгувався на рівні $0,199, що скориговано на понад 7% за останні 24 години. Однак за останні сім днів DOGE зріс майже на 15%.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування - це спекуляція. Інвестуючи, ваш капітал перебуває під загрозою.

Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть