Ціна Litecoin застрягла на рівні $70 при найвищій складності майнінгу в історії.

Ціна Litecoin застрягла на рівні $70 при найвищій складності майнінгу в історії.

Ціна Litecoin (LTC) застрягла на рівні $70 при найвищому рівні складності майнінгу в історії. Про це повідомила команда Litecoin.

Ціна не почала великого зростання, хоча є позитивні сигнали на нижчих таймфреймах.

На тижневому графіку можна спостерігати зниження ціни LTC з максимуму $115 у липні 2023 року. В результаті вона впала до $56 у серпні. Точка початку віддалення та подальше зниження призвело до створення вищої нижньої точки ціни Litecoin (зелена іконка).

Це підтвердження підтримуючої тенденції на спуску Litecoin ціни. Така тенденція існує вже майже 600 днів і співпадає з горизонтальною зоною, яка виступає як підтримка та опір. Графік LTC/USDT щодо тижня. Джерело: TradingView.

Трейдери, зазвичай, використовують індикатор потужності відносної сили (RSI), щоб оцінити, чи ринок перебуває в перекупленому або перепроданому стані, що спонукає приймати рішення щодо накопичення або продажу активу.

Якщо RSI перевищує 50, і тенденція вгору, володарі биків мають перевагу; навпаки, якщо показник падає нижче 50, відбувається навпаки. В даний час RSI на тижневому графіку становить 50, що свідчить про невизначену тенденцію.

Сьогодні команда Litecoin оголосила, що складність майнінгу досягла нового історичного максимуму, що свідчить про зростання мережі та її більшу зрілість. Графік складності майнінгу Litecoin. Джерело: X.

Також було оголошено, що вже зареєстровані 18 000 000 записів в мережі Litecoin.

Аналіз двохденного графіка також не дає чіткого підтвердження напрямку тенденції. Проте, рахунок хвиль нахиляється до бичачего сценарію.

Теорія Елліотта, яка включає в себе вивчення повторюваних тривалих патернів цін та психології інвесторів, використовується для визначення траєкторії тенденції. За поточним сценарієм, Litecoin розпочав ще один рух вгору (білий) у вересні 2023 року. Якщо ці рухи матимуть однакову довжину, то LTC очікується зростання на 75%, досягнувши наступний рівень опори в $122. Графік LTC/USDT щодо двох днів. Джерело: TradingView.

Незважаючи на такий позитивний прогноз щодо ціни LTC, важливо зауважити, що просідання нижче мінімуму вересня 2023 року в $57,30 (червоний) скасує бичачий рахунок. В такому випадку Litecoin може зазнати зниження на 30%, знайти підтримку на рівні $48.

Ця цінова аналітика є лише інформаційним матеріалом і не слід розглядати її як фінансові поради. Завжди проводьте власне дослідження та звертайтесь до фахівця перед прийняттям фінансових рішень.

Джерело: BeInCrypto.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть