Прогноз: XRP досягне $100: Топ аналітикі

Прогноз: XRP досягне $100: Топ аналітикі

Ось Проекційний графік для XRP щоб досягти цілі в $100: Топ аналітик

Криптовалютний експерт зазначив прогнозований графік для досягнення XRP амбітного цільового значення у $100, але може бути підвох.

XRP взяв центральну сцену на тлі триваючого бичого ринку, але не з позитивних причин. Незважаючи на те, що Bitcoin (BTC) піднявся на 65% у цьому році, а Ethereum (ETH) може похвалитися зростанням на 53%, XRP збільшився всього на 1,28% за той же період.

Цей обмежений темп зростання викликав стурбованість серед досвідчених та нових інвесторів. Тим не менше, з`явилися прогнози невідкладного підйому цін, і деякі ринкові аналітики зазначають той факт, що XRP так само підвело в початковому етапі бичого ринку 2017 року, перш ніж урешті-решт outperforming весь ринок.

Під час появи цих прогнозів тема того, що XRP порушить $1 та його рекордне значення $3,31 стала предметом обговорення. Проте нещодавно Ендрю Форте, керівник стратегії в Unfungible та директор з розвитку бізнесу в dappd, підкреслив амбіційну цільову ціну. Прогнозований графік для досягнення XRP в $100

Форте нещодавно звернувся до Х з презентацією прогнозів того, що, на його думку, може бути стан ринку криптовалют в 2037 році, через тринадцять років. Одним із таких прогнозів є той, що XRP буде мати $100 ціновий показник. Ціна в $100 представляла б зростання на 15 951% від поточної вартості XRP. Рік - 2037:

  • Bitcoin коштує $1 млн
  • Ethereum коштує $20 тис
  • Блокчейн геймінг широко застосовується
  • Solana має ETF
  • XRP досягло $100

Ведучий медіа-проекту 24HrsCrypto також зробив подібне цінове прогнозування в минулий листопад, передбачаючи XRP досягнути $100. Він посилався на здатність Bitcoin досягти більших висот, не маючи привабливих функцій, які має XRP, включаючи низькі комісії, мінімальний екологічний вплив та швидші транзакції.

Крім того, у червні 2022 року Метт Гамільтон, колишній директор Ripple, розкрив, що не бачить причин, чому XRP не може досягти $100 у майбутньому. Коли його запитали, чи є у XRP потенціал досягти ціни в $100 минулого жовтня, Стівен Нейарофф, колишній радник Ethereum, відповів утвердно.

Хоча ці прогнози були провідними в спільноті, ці спеціалісти не дали прогнозованих графіків, таких як 2037 від Форте.

Крім прогнозу для XRP, Форте також спрогнозував інші феномени, які, на його думку, стануть реальністю в 2037 році. Згідно з ним, Bitcoin підскочить на понад 1 320% до $1 млн, а Ethereum торгуватиметься по $20 000, що означає зростання на 471% від поточної ціни.

Щодо прогнозу для XRP, аналітики криптоплатформи Changelly мають менш оптимістичну думку. Згідно з ними, XRP досягне $100 лише як його максимальну ціну в лютому 2040 року. Тим часом Telegaon не бачить, щоб XRP вдарив у $100 навіть у 2050 році.

Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
Увеличение скорости сжигания Shiba Inu на 5975%: последние обновления
🐕 Shiba Inu бьет рекорды! Скорость сжигания токенов увеличилась на 5975%. Цена SHIB поднялась на 3,24% до $0,0000147. Неделя началась успешно, рост Shiba Inu продолжается. 📈 #SHIB #криптовалюта
Просмотреть
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть